HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
18.02.2026 16:05
Kemal Kılıçdaroğlu: Ülkemiz, milletimiz ve devletimiz başta olmak üzere bütün İslam Âlemi’ne hayırlı Ramazanlar diliyorum!
Cumhuriyet Halk Partisi'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ramazan paylaşımı: Ülkemiz, milletimiz ve devletimiz başta olmak üzere bütün İslam Âlemi’ne hayırlı Ramazanlar diliyorum.
-
18.02.2026 11:16
Erdoğan'dan Valilere; devlet bizde yalnızca idari bir teşkilatlanmayı ifade etmez. Aynı zamanda kudret, saadet, şefkat ve merhamet gibi anlamları da ihtiva eder!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen Valiler Buluşması programına katılarak bir konuşma yaptı.
-
18.02.2026 11:00
CHP TBMM Gurup Başkanvekili Gökhan Günaydın: Türkiye Gıda Enflasyonunda OECD Şampiyonu
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Ramazan ayı öncesi derinleşen ekonomik krizi verilerle gözler önüne sererken, parti içi ayrılık iddialarına sert bir dille son noktayı koydu.
-
17.02.2026 10:35
Özgür Özel: Erdoğan diyordun ki ‘Günümüzün Hitler’i.’ Nasıl olacak şimdi? Nasıl olacak? Orada Filistinlileri katleden Hitler’i birlikte mi alkışlayacaksınız?
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu. Özel: Erdoğan kendisi de otel, tatil köyü, kumarhane yapılacak olan bu işgal planında yer almayı kabul ettiğini bildirdi.
-
17.02.2026 07:35
Devlet Bakçeli: Ali kıran baş kesen misiniz? Nesiniz, kimsiniz? Deli Dumrul gibi hareket etmenin neresi demokrasidir?
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli TBMM Grup Toplantısında 17 Şubat 2026 Salı günü konuştu. Bahçeli, CHP'ye çattı: Gazi Meclis’i şov ve savaş alanına çevirmenin kime ne faydası vardır?
-
16.02.2026 09:01
Ekrem İmamoğlu'nun, diplomada sahtecilik davasının 4. duruşmada yaptığı savunmanın tam metni
Tutuklu ve görevden uzaklaştırılan seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, lisans diplomasının sahte olduğu iddiasıyla açılan davada bir kez daha hakim karşısına çıktı. Duruşma 6 Temmuz'a ertelendi.
-
15.01.2026 09:10
Ekrem İmamoğlu'nun 15 Ocak'ta diploma davasında yaptığı savunmanın tamamı
Tutuklu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu diplomasının 18 Mart 2025 tarihinde iptaline karşı İstanbul Bölge İdare Mahkemesine açtığı davanın duruşmasında bugün (15 Ocak 2025 Perşembe) savunma yaptı.
-
21.12.2025 18:20
Cevdet Yılmaz: 2026 yılında enflasyonu yüzde 20'nin altına indirmeyi, 2027 yılında ise tekrar tek haneli rakamlara ulaşmayı hedefliyoruz!
Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin 2025 yılında 1,5 trilyon doları aşan bir büyüklük ile nominal bazda dünyanın 16'ncı, satın alma gücü bazında ise dünyanın 11'inci ekonomisi olacağını ifade etti.
YAZARLARIMIZ


















