HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
27.08.2025 17:44
Özgür Özel'den Beyoğlu'ndan Erdoğan'a: 9 dalga yaptınız, 99 dalga da yapsanız buradayız. Ayaktayız, eylemdeyiz!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Beyoğlu'nda partisinin düzenlediği mitingde konuştu: Buradan Erdoğan’a, onun yargıdaki aparatlarına sesleniyorum. Bizi yıldıramazsınız. 9 dalga yaptınız, 99 dalga da yapsanız buradayız. Ayaktayız, eylemdeyiz.
-
22.08.2025 21:59
Yankı Bağcıoğlu’ndan, Savunma Sanayii'nde Yaşanan Rahatsız Edici Gelişmeler ve İlgili Kurumların Sessizliğine İlişkin Açıklama
CHP'li Yankı Bağcıoğlu, savunma sanayii alanında son günlerde gündeme gelen ciddi iddiaların tarafsız bir şekilde araştırılması, elde edilen sonuçlara göre gerekli adımların atılması ve kamuoyunun bilgilendirilmesi gerektiğini söyledi.
-
20.08.2025 13:21
TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu toplantısına 'Cumartesi Anneleri' ve 'Barış Anneleri' katıldı
TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında toplandı. TBMM Tören Salonu'ndaki toplantıda, "Cumartesi Anneleri" ve "Barış Anneleri" hazır bulundu.
-
20.08.2025 04:29
‘İsmet İnönü’den Bugüne Işık Tutan Açıklamalar’: Aşiret-Tarikat Sorunu
Sinan Meydan: “Eşkıya ile devlet idaresinin bir tertibe, bir anlaşmaya girmesi olmaz. Devlet idaresinde böyle bir şeyi benim aklım almaz. Siyasette almıyor, nerede kaldı adi şekavette (eşkıyalıkta) alsın…” (İsmet İnönü)
-
20.08.2025 04:17
Yankı Bağcıoğlu’ndan TSK Törenlerine Dair Önemli Uyarı: Kurumsal Geleneğe ve Devlet Ciddiyetine Sahip Çıkılmalı
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu: Unutulmamalıdır ki, bu törenler kişilerden bağımsızdır; asıl olan, devletin kendi kurumlarına verdiği değeri ve bu kurumların millet nezdindeki ağırlığını göstermesidir.
-
19.08.2025 21:35
İller Bankası mı, siyasete finansman mı?
Çiğdem Toker; AKP iktidarı döneminde tarumar edilen, aşındırılan kurumlar, değerler, olguları tam listelemeye imkân yoktur belki ama İller Bankası’nın bugün ne yazık ki bir “aparat” gibi kullanılmak istenmesini bir örnek olarak ekleyebiliriz.
YAZARLARIMIZ

























