HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
16.12.2025 09:04
Yankı Bağcıoğlu: Türkiye; kritik varlıklarını, hava sahasını ve Mavi Vatan’ı insansızlaşan tehditlere karşı korumak için her alanda gerekli tedbirleri almak zorundadır!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, Karadeniz’de bir Rus denizaltısına insansız sualtı araçlarıyla düzenlenen saldırının, Türkiye açısından açık bir güvenlik uyarısı niteliği taşıdığını belirtti.
-
14.12.2025 10:55
Mehmet Uçum'dan Pazar yazısı: Terörsüz Türkiye'ye geçiş sürecinde 'sol' tartışması
Mehmet Uçum: Türkiye'nin yaşadığı tarihsel dönem bakımından yurtsever solculuk, kayıtsız şartsız Terörsüz Türkiye hedefine destek vermeyi gerektirir. Bu konuda en ufak bir şüphe duymak, yurtsever sol perspektifle çelişir.
-
12.12.2025 12:25
Erdoğan, Uluslararası Barış ve Güven Forumu’nda konuştu: Uluslararası toplumun Filistin halkına olan borcunu ödeme zamanı gelmiştir
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Barış ve Güven Forumu’nda yaptığı konuşmada, “Barışın tesisine yönelik tüm aşamalara Filistinlilerin dâhil olmasını ve katkı vermesini elzem görüyoruz. Nihai hedef ise iki devletli çözümdür."
-
10.12.2025 23:52
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, TBMM Genel Kurulu'nda Dışişleri Bakanlığının 2026 yılı bütçesinin sunumunu yaptı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye'nin Gazze'de geçmişte olduğu gibi bu yıl da ateşkesin sağlanması ve akan kanın durması için uluslararası çabaların merkezinde yer aldığını söyledi.


















