HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
01.06.2025 19:45
TBMM, Adalet Komisyonunda 10. Yargı Paketi kabul edildi; Genel Kurulda Görüşmeler 3 Haziran'da başlayacak!
Kamuoyunda "10. Yargı Paketi" olarak bilinen Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi.
-
31.05.2025 12:20
CHP Sözcüsü Deniz Yücel: Gözaltı kararları iktidarın 'Silkeleme' stratejisinin bir parçasıdır!
CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın CHP'li belediyelere yönelik dört ayrı soruşturma kapsamında başlattığı operasyona tepki gösterdi.
-
29.05.2025 06:00
Kılıçdaroğlu'na saldırmanın dayanılmaz hafifliği
İmambakır Üküş; Allah herkese trolünde hayırlısını versin. Ne yazık ki jetonla çalışan troller daha fazla jeton hak etmek için akla hayalle gelmeyecek yalanları söyleyebiliyorlar. Akla hayalle gelmeyecek iftirayı ortaya atabiliyorlar.
YAZARLARIMIZ