HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
12.11.2025 09:43
TBMM'de Millî Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu toplantısı ertelendi
Komisyondan yapılan açıklamada: 13 Kasım'da yapılacak 17. toplantımız, kahraman Mehmetçiklerimizi taşıyan askeri kargo uçağımızın Azerbaycan'dan ülkemize dönüşü esnasında Gürcistan’da düşmesi nedeniyle ertelenmiştir.
-
12.11.2025 07:35
MSB: Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşen C-130 Askerî Kargo uçağımızda 20 askerimiz şehit oldu
Milli Savunma Bakanlığı, 11 Kasım 2025 Salı günü Azerbaycan’dan ülkemize gelmek üzere havalanan bir C-130 askerî kargo uçağımız Gürcistan-Azerbaycan sınırında düştüğünü duyurmuştu. MSB, 20 askerimizin şehit olduğunu duyurdu.
-
11.11.2025 21:25
Kemal Kılıçdaroğlu: Uçak kazasında şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, aziz milletimize başsağlığı diliyorum
Cumhuriyet Halk Partisi'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Azerbaycan'dan ülkemize 20 personel ile dönerken Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşen C-130 askerî kargo uçağımız ve şehitlerimiz nedeniyle mesaj yayımladı.
-
11.11.2025 10:17
Devlet Bahçeli: Bizim meselemiz vatandır, millettir, devlettir, al bayrağın altında 86 milyonun tek yürek olmasıdır!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cumhur İttifakı Türkiye'yi kem gözlerden, kötü sözlerden, ölümcül engellerden, karanlık emellerden, kaos tetikçilerinden fedakarca koruyacak, milletiyle bir ve bütün halinde geleceği inşa edecektir." dedi.
-
10.11.2025 12:09
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tam da Gazi'nin hayalini kurduğu şekilde 'En büyük eserim' dediği Türkiye Cumhuriyeti'ni her alanda dünya ile rekabet edebilir hâle getirdik
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu'nda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen anma törenine katılarak bir konuşma yaptı.
YAZARLARIMIZ



















