HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
03.06.2025 05:40
Bataklıktan çıkış umutları, belediye operasyonları
Şükran Soner; Halka birinci ağızların söylemleri ile çizilen tozpembe gelecek tablolarının işe yarayabilmesinin olasılığı kaldı mı ki? Tozpembe tablolar pembe tebeşir tabloları gibi rüzgârla uçuveriyorlar. Bu yolun artık hiçbir çıkışı yok.
-
03.06.2025 05:38
‘Yolcu değil hancıyız, emri hak vaki olunca’: Ne demek istedi?
Orhan Bursalı; Cumhurbaşkanı bu sözleriyle “Türkiye’deyiz, burası bizim vatanımız, gitmeyiz bir yere, kaçmayız” mı demek istedi, yoksa iktidarını, Saray’ı kastederek “Tanrı canımızı alıncaya kadar, burada kalacağız, oturacağız” mı demek istedi?
-
26.05.2025 03:30
Seçmen, iradesini teslim etmeyecek! Özel: Yasakları deleceğiz!
Orhan Bursalı; Saray da seçimlerde aynı suçlamayı yapmamış mıydı? Bunlar Apo ile Kandil teröristleriyle birlikteler dememiş miydi? İktidar savcılığı da aynı doğrultuda. Bugün İmralı ve Kandil’le kucak kucağa seçimi kazanma hayalleri kuruyorlar.
-
22.05.2025 07:36
Merkez Bankası Başkan Fatih Karahan 'Enflasyon Raporu 2025-II'nin Tanıtımına İlişkin bilgilendirme toplantısında konuştu
Merkez Bankası Başkan Fatih Karahan: Dezenflasyon sürecinde, enflasyonu belirlediğimiz ara hedeflerle uyumlu olacak şekilde düşürmek için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz.
YAZARLARIMIZ















