HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
15.05.2025 21:31
Özgür Özel; Türkiye’yi terörden kurtarıp Kürt meselesini demokratik yoldan çözecek güvenceyi biz veriyoruz. Ama bugün çözmeye karar verirlerse o noktada da Meclis zemininde biz varız!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Habertürk TV’de yayınlanan Özel Röportaj programında Mehmet Akif Ersoy’un sorularını yanıtladı.
-
12.05.2025 14:32
Devlet Bahçeli, 'PKK Terör Örgütünün Feshi ve Silah Bırakmasıyla' ilgili açıklamasında; Bugün kazanan barış ve kardeşliktir!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli “PKK Terör Örgütünün Feshi ve Silah Bırakmasıyla” ilgili 12 Mayıs 2025 Pazartesi günü açıklama yaptı; Bugün kazanan barış ve kardeşliktir. Bugün kazanan siyaset ve demokrasidir.
-
10.05.2025 09:05
Özgür Özel Van'dan seslendi; ‘Efendim terörsüz Türkiye’ye ne diyorsunuz?’ Biz terörün durmasını savunuyoruz. Terörsüz Türkiye’ye ‘evet’ diyoruz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Van Kent Meydanı’nda partisinin düzenlediği ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’nde konuştu.
-
07.05.2025 11:53
DEM Parti, Meclis'te Sırrı Süreyya Önder için taziyeleri kabul etti
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için Meclis'te taziyeleri kabul etti.
-
29.04.2025 11:15
Özgür Özel; Kızgınız. Bir kadın, görevinden dolayı sorgulanır. Aslanlar gibi hesap verir. Yargılanır. Ama bir kadın, birinin eşi diye, bir çocuk birinin evladı diye zulmedilmez!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Saraçhane’deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Özel açıklamasında; Bakan Yardımcısı’ndan Başsavcı yaparsam, o gelip burada partinin talimatlarını uygulamaya memur kılınmış bir isimdir.
-
21.04.2025 15:30
CHP Sözcüsü Deniz Yücel: İstanbul’a gözü gibi bakan Ekrem Başkanın yokluğunda İstanbul’un su kaynaklarını heba etmenize izin vermeyiz!
Cumhuriyet Halk Partisi Parti Sözcüsü Deniz Yücel, “Erdoğan kabul etmek istemese de anlayıp anlamazlıktan gelse de bu millet Erdoğan’ı çoktan ‘istenmeyen adam’ ilan etmiştir."
YAZARLARIMIZ

























