HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
15.07.2025 10:40
Ülkemizin önünde yeni bir dönemin kapıları aralanıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın kapanışında yaptığı konuşmada, “Ülkemizin önünde yeni bir dönemin kapıları aralanıyor. Türkiye Yüzyılı ülkümüzü adım adım kuvveden fiile çıkartıyoruz” dedi.
-
09.07.2025 09:45
Müsavat Dervişoğlu'ndan metan gazı şehitleri için tepki: Türkiyem 12 evladını, 12 askerini bu şekilde yitirmiş olamaz!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "En düşük emekli maaşını asgari ücret seviyesine getirin. Sadece en düşük maaşla sınırlı kalmayın, daha yüksek emekli aylığı alanlara da aynı oranda artışı yansıtın." dedi.
-
08.07.2025 12:00
Zeydan Karalar; 4 gün boyunca sağlıksız koşullarda gözaltında tutulmam hukuka ve vicdana uygun değil!
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve TBB vekili Zeydan Karalar savcılıkta hakkındaki suçlamayı reddetti: Bu operasyon siyasi... 4 gün boyunca sağlıksız koşullarda gözaltında tutulmam hukuka ve vicdana uygun değildir.
-
07.07.2025 20:25
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İçişleri Bakanlığı kararıyla başkanlık görevinden uzaklaştırıldı
Antalya’daki "yolsuzluk" soruşturması kapsamında tutuklanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İçişleri Bakanlığı kararıyla başkanlık görevinden uzaklaştırıldı.
-
07.07.2025 14:33
Ayşe Barım’ın tutukluluk halinin devamına karar verilirken sağlık sorunları için adli tıpa sevk edildi; davanın 2. duruşması 1 Ekim’de yapılacak!
Avukatların beyanlarının ardından ara kararını açıklayan mahkeme, Ayşe Barım’ın tutukluluk halinin devamına karar verdi. Duruşma 1 Ekim’e ertelendi. Sağlık sorunları nedeniyle Adli Tıp Kurumu’ndan rapor alınması için sevkine karar verildi.
YAZARLARIMIZ