HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
06.07.2025 00:40
Tunç Soyer: Kimi dolandırmışım, kimden ne menfaat elde etmişim bunların hiçbiri savcılık dosyasında yok
Tutuklu eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, cezaevi adresini paylaşarak, "Zaman zaman cezaevi günlüğümü sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. Arada sırada siz de bana yazarsanız sevinirim" dedi.
-
05.07.2025 07:03
Adana BŞB Başkanı Karalar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere gözaltında!
Aziz İhsan Aktaş’ın “örgüt elebaşı olmakla” suçlandığı soruşturmada; suç örgütünün, belediye başkanları ve belediyelerin üst düzey yöneticilerine rüşvet verip ihaleleri organize ettiği iddia ediliyor.
-
30.06.2025 23:00
'Hazreti Muhammed karikatürü' krizi: Bakan Tunç, LeMan'a soruşturma açıldığını duyurdu, eyleme çağrılan gruplar dergiyi bastı; dergiden 3 kişi gözaltına alındı
Eser sahibi, iki genel yayın yönetmeni ve sorumlu yazı işleri müdürü olmak üzere dört kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Karikatürün çizeri ters kelepçeyle gözaltına alındı.
-
28.06.2025 13:24
Özgür Özel, Berlin'de konuştu: Umutluyuz; çünkü artık Türkiye’de demokratik güçler yükseliştedir. Bunun liderliğini de partimiz yapmaktadır!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Berlin’de Almanya Sosyal Demokrat Partisi (SPD) Kongresi’ne katıldı. Özel: Aradan geçen sürede, partim CHP ile SPD arasında yeni ve güçlü ilişkiler kurmuş olmaktan memnuniyet duyuyorum.
-
25.06.2025 15:14
Gökhan Günaydın: Bu bir anaysa komisyonu değildir. CHP anayasa meselesine kapalı!
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Günaydın: Demokrasi ve adalet yoksa bir ülkenin güvenliğinin de tehlikede olduğunu ifade edelim.
-
25.06.2025 12:10
Müsavat Dervişoğlu: Yalanla ve talanla yarattığınız TEK ADAM rejiminiz ile; Devleti şirkete, vatanı pazara, milleti ırgata çevirdiniz!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. Dervişoğlu; Bilinsin ki Türk milleti destansı tarihinin her döneminde olduğu gibi yıkım, çözülme ve parçalanma rüyası görenlere geçit vermeyecektir!
YAZARLARIMIZ