HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
29.09.2025 18:56
Erdoğan kabine açıklamasında: Topraklarını, özgürlüklerini ve onurlarını savunan Filistin halkının yanında dimdik duruyoruz!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.
-
28.09.2025 03:18
Erdoğan: Başta Netanyahu, kabinesi ve soykırım kadrosu derhâl yargılanmalı ve cezalandırılmalıdır!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Genç arkadaşlarımızın şunu bilmesini isterim; Bizim tek amacımız vardır. O da bölgede barışın, huzurun, istikrarın, güçlü bir şekilde sağlanmasıdır. Türkiye olarak işte buna giden yolu açmanın derdindeyiz” dedi.
-
27.09.2025 13:09
Özgür Özel, Afyonkarahisar'dan seslendi: Gazzeliler, Netanyahu’nun dostu Trump’la yemek yiyen, şakalaşan ve kendilerini unutan Erdoğan’ı asla affetmeyecekler!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingine katıldı.
-
23.09.2025 11:06
İBB Başkanvekili Nuri Aslan: Ekrem Başkanımızın vizyonuyla, halkçı belediyecilik anlayışımızla İstanbul’a hizmet etmeye devam edeceğiz!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Başkanvekili Aslan ve İBB Genel Sekreteri Demir, kurumun seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu vizyonuyla hayata geçirdiği sosyal belediyecilik anlayışının geldiği noktayı kamuoyu ile paylaştı
-
21.09.2025 09:30
Öder Sav'dan CHP'nin 22. Olağanüstü Kurultay'ı açıklaması: Kurultay sonucu, Mutlak Butlan davasını da sonuçsuz bırakacaktır!
Cumhuriyet Halk Partisi’nin eski genel sekreterlerinden Önder Sav: Bugün yapılacak kurultaydan çıkacak sonuç Ankara 42. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde açılan Mutlak Butlan davasını da sonuçsuz bırakacaktır
-
20.09.2025 15:04
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Adayı Sadettin Saran, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda konuştu
Sadettin Saran: Fenerbahçemiz bu kongrenin sonucu ne olursa olsun düşmanlığı ve karşıtlığı değil, kardeşliği ve birlikteliği büyütmek zorundadır. Bizler farklı düşünebiliriz ama aynı renklere, aynı armaya tutkuyla bağlıyız.
YAZARLARIMIZ


















