HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
27.01.2026 08:07
İBB Başkan Vekili Nuri Aslan, Eyüpsultan Güzeltepe’deki Yuvamız İstanbul iftiralarına belgelerle cevap verdi: Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduk!
İBB Başkan Vekili Nuri Aslan ve İBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Volkan Demir, Ekrem İmamoğlu dönemi İBB’sinin marka projesi ‘Yuvamız İstanbul’u hedef alan iktidar medyasına canlı yayında yanıt verdi.
-
22.01.2026 08:22
Gökhan Günaydın: CHP grubu olarak Vakıflar Kanunu’nun yürürlüğünün durdurulması ve iptali istemiyle Anayasa Mahkemesine taşıdık!
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Vakıflar Kanunu’ndaki tartışmalı maddelerin iptali ve yürütmesinin durdurulması talebiyle Anayasa Mahkemesi’ne başvurduklarını duyurdu.
-
21.01.2026 09:00
Erdoğan; Bayrağımıza uzanan kirli elleri bulacak, hesabını o hainlerden mutlaka soracağız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “Bayrağımıza uzanan o kirli elleri muhakkak bulacak, bunun hesabını o hainlerden mutlaka soracağız. Millî Savunma ve Adalet Bakanlıklarımız gerekli tahkikatları başlatmıştır” dedi.
-
19.01.2026 04:08
CHP'li Gürer: Bankalar çiftçiyi, besiciyi boğuyor. Borçlu çiftçiye kredi yok. Çiftçi desteksiz ayakta kalamaz!
CHP Niğde Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer: "Tarım Bakanlığı bütçesi: 542 milyar lira Kanunen çiftçiye verilmesi gereken destek: 772 milyar lira verileceği açıklanan destek: 168 milyar lira."
YAZARLARIMIZ





















