HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
11.06.2025 10:56
Ümit Özdağ'dan tarihi savunma; Düzensiz göçün Türkiye için bir millî güvenlik sorunu olduğunu düşünüyoruz. Biz düzensiz göçe karşıyız. Düzensiz göçe karşı olmak suç mu?
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın, “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçlamasıyla yargılandığı davanın ilk duruşması bugün İstanbul 18. Asliye Ceza Mahkemesi’nde, Silivri'deki Marmara Cezaevi yerleşkesinde görülüyor.
-
09.06.2025 08:00
Ferdi Zeyrek'in sağlık durumuna dair yeni açıklama: Düne göre iyi veya negatif yönde bir gelişme yok!
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in tedavi süreci 3'üncü gününe girerken, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İsmet Topçu, düzenlediği basın toplantısıyla, kamuoyunu bilgilendirdi.
-
03.06.2025 07:05
Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık yüzde 35,41 arttı, aylık yüzde 1,53 arttı
TÜİK; TÜFE'deki (2003=100) değişim 2025 yılı Mayıs ayında bir önceki aya göre %1,53 artış, bir önceki yılın Aralık ayına göre %15,09 artış, bir önceki yılın aynı ayına göre %35,41 artış ve on iki aylık ortalamalara göre %45,80 artış olarak gerçekleşti.
-
01.06.2025 17:13
Özgür Özel: Ekrem Başkan Bizim Çoban Yıldızımız!
Özgür Özel, partisinin Antalya Kepez'de düzenlediği mitingde konuştu; Aciz bir yargı, aciz bir savcı, aciz bir dosyayı sırf kendi çıkarların için yaratmaya çalışıyorsun. Oysa Türkiye Cumhuriyeti bunu hak etmedi, bundan sonra da hak etmeyecek.
YAZARLARIMIZ
























