HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
23.09.2025 12:30
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden operasyon açıklaması: operasyondan önce Melih Gökçek’in sosyal medya hesabından bunu duyurması bile olayın siyasi boyutunu gözler önüne sermektedir
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından "2021–2024 yılları arasında düzenlenen konserlere ilişkin harcamalarda kamu zararına yol açıldığı" iddiaları üzerine soruşturma başlattı.
-
22.09.2025 23:09
BM Genel Sekreteri Guterres: Filistinliler için devlet kurmak bir ödül değil, bir haktır
Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Filistinliler için devlet kurmanın bir ödül değil, bir hak olduğunu belirterek, “Devlet kurmayı reddetmek, dünyanın dört bir yanındaki aşırılıkçılar için bir hediye olacaktır.” dedi.
-
20.09.2025 18:04
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Adayı Sadettin Saran, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda konuştu
Sadettin Saran: Fenerbahçemiz bu kongrenin sonucu ne olursa olsun düşmanlığı ve karşıtlığı değil, kardeşliği ve birlikteliği büyütmek zorundadır. Bizler farklı düşünebiliriz ama aynı renklere, aynı armaya tutkuyla bağlıyız.
-
19.09.2025 19:54
Erdoğan: küresel bir markaya dönüşen TEKNOFEST’in bugüne kadar 11 milyon ziyaretçiyi ağırladı!
İstanbulluları ve TEKNOFEST katılımcılarını selamlayarak konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, muazzam bir atmosferde, gurur ve coşku ikliminde katılımcılarla bir arada olmanın bahtiyarlığını yaşadığını ifade etti.
-
17.09.2025 18:52
Dişlerde görülen renk değişiklikleri pek çok nedenden kaynaklanabilir!
Üsküdar Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Özge Mimir, diş rengindeki değişimlerin nedenleri ve bu değişimlerin hem estetik hem de sağlık açısından önemli ipuçları taşıdığını anlatıyor.
-
17.09.2025 11:34
Gökhan Günaydın: Bu memleket hepimizin. Toprağımıza, suyumuza, meramıza, ormanımıza, zeytinimize sahip çıkmaya devam edeceğiz!
Gökhan Günaydın: Bağımsız Milletvekillerinin de bulunduğu 260 milletvekilinin imzasıyla zeytinlikleri madencilik faaliyetlerine açan 7554 sayılı kanunun yürürlüğünü durdurma ve iptali istemiyle Anayasa Mahkemesi'nde dava açtık.
YAZARLARIMIZ