HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
18.06.2026 14:48
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 53. oturumunda 9 kişi tahliye oldu
İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasında aralarında görevinden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu’nun da bulunduğu 68 kişinin tutuklu yargılandığı 414 sanıklı İBB Davası’nın 53. gününde sanıklar hakim karşısına çıktı.
-
22.04.2026 21:53
TBMM Genel Kurulunda, sosyal medyaya ve doğum iznine yönelik düzenlemeleri de içeren Kanun Teklifi kabul edilerek yasalaştı
TBMM Genel Kurulunda, sosyal medyaya ve doğum iznine yönelik düzenlemeleri de içeren Sosyal Hizmetler Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edilerek yasalaştı.
-
20.04.2026 11:20
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 24. oturumu görüldü
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 24. oturumu 20 Nisan 2026 Pazartesi bugün Silivri'de görüldü. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu sanıklar hakim karşısında savunma yapmaya devam ediyor.
-
19.04.2026 00:09
Özgür Özel Barselona'da konuştu: Bir yılı aşkın süredir meydanlarda mücadele veriyoruz, darbeye karşı halkın halkın iradesini savunuyoruz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İspanya’nın Barselona kentinde gerçekleştirilen GPM Küresel Liderler Genel Oturumunda konuştu.
-
17.04.2026 21:02
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Antalya Diplomasi Forumu, küresel aklın ve global vicdanın ortak kürsüsü hâline gelmiştir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Yarını Tasarlarken Belirsizliklerle Baş Etmek” ana temasıyla NEST Kongre Merkezi’nde düzenlenen 5. Antalya Diplomasi Forumu’nun açılışında bir konuşma yaptı.
YAZARLARIMIZ

























