HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
06.01.2026 09:20
DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları: Suriye'deki gelişmelerin Türkiye'yi etkilediğinin farkındayız!
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, "Venezuela Devlet Başkanı Maduro'nun yatağından kaçırılıp alıkonması, hiçbir devletin, siyasetçinin ve halkın güvende olmadığının en çarpıcı kanıtıdır. Bunu kabul etmek mümkün değildir."
-
06.01.2026 07:30
Devlet Bahçeli: Devlet Başkanı Maduro’ya karşı yapılan gayri meşru ve hukuk dışı saldırıyı nefretle, şiddetle ve her yönüyle sadece kınamıyor, hepten lanetliyorum!
MHP Genel Başkanı Bahçeli partisinin 2026 yılının ilk grup toplantısında konuştu. Bahçeli, 15 Temmuz’da, casus ve haşhaşi örgütü maşa olarak kullanarak üzerimize salan ABD, Venezuela’da bunun yerine doğrudan müdahale etmiştir.
-
31.12.2025 07:46
Devlet Bahçeli: Yeni yıl hayırla gelsin, güzelliklerle geçsin, Türkiye’nin ve Türk milletinin şahlanıp prangalarından tam olarak kurtuluşuna inşallah vesile olsun
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeni yıl mesajı yayımladı. Bahçeli: Dünya’nın nevzuhur ve nevrotik bir Ortaçağ mantığının çekim alanına kapıldığını da açıkça görüyor ve değerlendiriyoruz.
-
21.12.2025 21:48
Gökhan Günaydın 2026 yılı bütçe görüşmelerinin son günü konuştu: En Çok Bağıran En Hırsızdır!
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, TBMM'deki 2026 yılı bütçe görüşmelerinin finalinde iktidara yüklenerek, "Vatandaşı limon gibi ezdiniz, posasını çıkardınız" dedi ve mal varlığı beyanı çağrısında bulundu.
-
21.12.2025 09:00
TBMM Genel Kurulu, 2026 yılı bütçe görüşmelerinin son gününde TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında toplandı
TBMM Başkanı Kurtulmuş, "Bu görüşmeler kapsamında Cumhurbaşkanı Yardımcımız, 17 bakanımız ve 457 milletvekilimiz olmak üzere toplam 1208 söz hakkı talebi karşılanmıştır." dedi.
-
14.12.2025 07:55
Mehmet Uçum'dan Pazar yazısı: Terörsüz Türkiye'ye geçiş sürecinde 'sol' tartışması
Mehmet Uçum: Türkiye'nin yaşadığı tarihsel dönem bakımından yurtsever solculuk, kayıtsız şartsız Terörsüz Türkiye hedefine destek vermeyi gerektirir. Bu konuda en ufak bir şüphe duymak, yurtsever sol perspektifle çelişir.
YAZARLARIMIZ


















