HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
05.03.2026 12:17
ABD ve İsrail'in İran'a saldırısıyla başlayan Ortadoğu'daki çatışmalarda 6. gün: İran'da ölü sayısı 1230'a yükseldi
ABD ve İsrail'in İran'a saldırısıyla başlayan Ortadoğu'daki çatışmalar, 6. gününde. ABD, bir İran savaş gemisini batırdı. ABD ve İsrail'in saldırılarıyla başlayan savaşta İran'da 6 günde toplam 1230 kişinin öldüğü açıklandı.
-
04.03.2026 10:44
Müsavat Dervişoğlu: Otorite boşluğu yalnız İran'da değil, bütün bölgede parçalanma dinamiklerine yol açar!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "Türkiye'nin savunması gereken tez, her hal ve şartta İran'ın toprak bütünlüğünün ve üniter devlet yapısının muhafaza edilmesi olmalıdır." dedi.
-
02.09.2025 09:11
Yankı Bağcıoğlu: CHP İktidarında; Savunma Sanayisinin daha da ileriye götürülmesi için tedbirler alınacaktır!
Cumhuriyet Halk Partisi Milli Savunma Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, parti genel merkezinde Savunma Sanayi 2030 Politika Belgesi'ne ilişkin basın açıklaması yaptı.
-
22.06.2025 11:30
Yankı Bağcıoğlu: GATA, Sadece Bir Askeri Hastane Değildi! Türkiye’de KBRN (Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer) tıbbı alanında tekil uzmanlık birikimine sahip bir kurumdu!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu: Askeri Sağlık Sisteminin Yok Edilmesi ve GATA’nın Kapatılmasıyla Oluşan Boşluk, Sessizce Büyüyen Ulusal Güvenlik Açığıdır!
YAZARLARIMIZ
























