HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
09.07.2025 09:21
Abdullah Öcalan, PKK'ya ikinci kez çağrı yaptı: Silahın değil, siyasetin gücüne inanıyorum, sizi de bu ilkeyi hayata geçirmeye çağırıyorum
Silah bırakma törenine Abdullah Öcalan'ın mesaj gönderip göndermeyeceği merak edilirken, Öcalan'ın açıklaması, Fırat Haber Ajansı (ANF) tarafından görüntülü olarak kamuoyuyla paylaşıldı.
-
01.07.2025 10:30
Sondakika: CHP kurultayı davası Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek
Görevsizlik kararı kaldırıldı: CHP kurultayı davası Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek. CHP’nin 38'inci Olağan Kurultayı’nın iptali istemiyle açılan dava ertelendi. Ankara 42. Asliye Hukuk Mahkemesi bir sonraki duruşmayı 8 Eylül'e ertelenmişti.
-
22.06.2025 01:05
ABD, İran'daki Fordo, Natanz ve İsfahan nükleer tesislerini vurdu
İran parlamentosu, Hürmüz Boğazı’nı kapatma kararını onayladı. nihai kararın Yüksek Ulusal Güvenlik Konseyi tarafından verileceği belirtildi. ABD'den Hürmüz Boğazı için, Çin'e İran'la temasa geçme çağrısı: Tüm dünyayı etkiler.
-
19.06.2025 09:55
TBMM'de kabul edildi; yeni iskan nedeniyle oluşturulan ve nüfusu 5 bin ve üzerinde herhangi bir yerleşim yerinde belediye kurulabilecek!
Buna göre, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı teşkilatının Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği olarak değiştirilmesi dolayısıyla Harcırah Kanunu'na, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri ibareleri eklenecek.
-
05.06.2025 12:10
Özgür Özel: Saraçhane’deki Gibi Gerektiğinde Dönmemek Üzere Direnilirse O Sandık Gelir!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, dün akşam Gaziosmanpaşa mitinginde sarf ettiği, “Gerekirse ayrılmamak üzere toplanırız” sözleri hakkında, “Dün biz aslında mitingimizi Anadolu yakasında bir başka ilçede yapacaktık."
-
04.06.2025 16:40
İzmir'deki grev 7. gününde sona erdi; Cemil Tugay'ın teklifi kabul edildi
DİSK Genel-İş İzmir 1, 2, 3 ve 9 Nolu Şubelerde örgütlü 23 bin İZENERJİ, İZELMAN ve EGEŞEHİR A.Ş işçisinin grevi, 7'nci gününde bitti. İzBB bürokratları ve SODEM-SEN'in dün gece sendikaya ilettiği yüzde 30 zam ve yüzde 19'luk enflasyon farkı kabul edildi.
YAZARLARIMIZ




















