HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
24.02.2026 07:26
Devlet Bahçeli: Terörsüz Türkiye’ye hizmet eden İmralı’nın statü açığı nasıl kapatılacaktır? Samimiyetle bu tartışmanın yapılarak makul, akla ve vicdana müzahir sonucuna kısa sürede ulaşılmalıdır!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Af ve cezasızlık algısına prim vermeden ihtiyaç duyulan yasal düzenlemelerin çerçevesi de çizilmelidir. Türk’ün itibarı Kürt’ün itibarıdır. Kürt’ün iffeti Türk’ün iffetidir. Türk’ün onuru Kürt’ün onurudur.
-
23.02.2026 07:54
Ekrem İmamoğlu: Kamu kurumları ve güvenilirlik: TÜİK verileri ve nüfus verileri ne diyor?
Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu içinde bulunduğumuz ekonomik gündeme dair t-24'te bir yazı yazdı. İmamoğlu: Türkiye’de, muhalefetin ve siyasetin güvenilir bir erken seçim çağrısını güçlü şekilde yürütmesi şarttır.
-
23.02.2026 05:09
CHP'li Yankı Bağcıoğlu: TSK’nın komuta yapısı harekat etkinliğini ileri taşıyacak şekilde güncellenmelidir!
Yankı Bağcıoğlu: Bölgesel ve küresel tehditler giderek daha karmaşık ve çok boyutlu hale gelirken TSK’nın komuta yapısı ve eğitim sistemi harekat etkinliğini daha da ileri taşıyacak şekilde alınan derslerle güncellenmelidir.
-
20.02.2026 17:03
CHP'li Yankı Bağcıoğlu: Doğu Akdeniz ve Milli Menfaatlerimiz; Mavi Vatan slogan değil, eylem gerektirir!
Cumhuriyet Halk Partisi Milli Savunma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, Doğu Akdeniz ve Milli Menfaatler hakkında istanbulgercegi.com'a açıklama yaptı.
-
19.02.2026 08:09
Gökhan Günaydın; Muğla'nın yüzde 68'ine Ocak ve Şubat’ta 23 bin futbol sahası büyüklüğündeki alana maden ruhsatı verildi
CHP TBMM Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Muğla'nın %68'inin maden ruhsatına açıldığını belirterek, bu durumun 1 milyon 235 bin futbol sahası büyüklüğünde bir alanın tehdit altında olduğu anlamına geldiğini söyledi.
-
18.02.2026 11:16
Erdoğan'dan Valilere; devlet bizde yalnızca idari bir teşkilatlanmayı ifade etmez. Aynı zamanda kudret, saadet, şefkat ve merhamet gibi anlamları da ihtiva eder!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen Valiler Buluşması programına katılarak bir konuşma yaptı.
YAZARLARIMIZ
























