HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
13.09.2025 04:40
CHP'li Bayrampaşa Belediyesi'ne operasyon; Belediye Başkanı ile birlikte 48 kişi hakkında gözaltı kararı!
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Bayrampaşa Belediyesi'ne yönelik "zimmet", "irtikap", "rüşvet vermek", "rüşvet almak" ve "ihaleye fesat karıştırmak" suçlamalarıyla soruşturma başlatıldı.
-
12.09.2025 18:15
Ekrem İmamoğlu’nun 'Diploma davası'nın ilk duruşması Silivri'de görüldü: yeni duruşma 20 Ekim'de!
Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, savunma sırasında tutuklu avukatı Mehmet Pehlivan’ın da duruşmada savunmasını yapan avukatlar arasında yer almasını talep etti. Mahkeme, söz konusu talebi kabul etti.
-
11.09.2025 09:50
Tutuklu Beykoz Belediye Başkanı Köseler: CHP’den istifa eden başkanvekili ve meclis üyelerinin görevlerinden istifa etmelerini bekliyorum
Alaattin Köseler: "CHP’den istifa eden başkan vekili ve meclis üyelerinin Beykoz’a ve Beykozlulara karşı sorumluluk bilinciyle belediye meclis üyeliklerinden de istifa etmelerini bekliyorum" dedi.
YAZARLARIMIZ

























