HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
03.02.2026 04:30
Yankı Bağcıoğlu: Nasıl savaş hazırlıkları yıllık seferberlik tatbikatları ile test ediliyorsa, afet müdahalesi de aynı ciddiyetle, aynı çapta ve gerçekçi tatbikatlarla sınanmalıdır!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu “6 Şubat Depremi ve Alınan Dersler” ile ilgili istanbulgercegi.com'a bir açıklama yaptı.
-
28.01.2026 17:34
Özgür Özel Bağcılar'da konuştu: Suç örgütü lideri Aziz İhsan Aktaş dışarıda, bu milletin seçtikleri içeride; ‘560 milyar yolsuzluk’ dediniz, 56 kuruş ispat edemediniz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul’un Bağcılar ilçesinde gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu: “770 Yılla Yargılanan Suç Örgütü Lideri Aziz İhsan Aktaş Dışarıda, Milletin Seçtikleri İçeride.”
-
28.01.2026 14:46
Aziz İhsan Aktaş suç örgütü davası ilk duruşmasının ikinci oturumu sona erdi: Belediye başkanlarının ifadesi alınıyor!
Aziz İhsan Aktaş suç örgütünün, bazı belediye başkanlarına rüşvet vererek ihaleleri organize ettiği iddiasıyla 33'ü tutuklu 200 sanık hakkında açılan davanın ilk duruşmasının ikinci oturumu tamamlandı.
-
21.01.2026 22:30
Özgür Özel, Çekmeköy'den seslendi: Erdoğan geldiğinde en düşük emekli maaşı 8 çeyrek altın alıyordu. Şimdi Erdoğan gidiyor, en düşük emekli maaşı 2 çeyrek altın alıyor
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Çekmeköy’de gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’ne katıldı. Özel: Düş milletin yakasından. Getir sandığı. Millet senden zam değil, sandık bekliyor.
-
15.01.2026 18:26
Özgür Özel, Silivri'de diploma davasını izledi: ''Açıkça Yazmış, ‘Ekrem İmamoğlu’nda Bu Diploma Olursa Aday Olur, Olursa da Erdoğan’ı Yener’ Diyor'''
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun diplomasına ilişkin kararın görüşüldüğü Silivri Cezaevindeki duruşmaya katıldı.
-
15.01.2026 11:12
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ulusal ve uluslararası medya temsilcileriyle gündemi değerlendirdi: İran'da askerî müdahaleyi tasvip etmiyoruz!
Dışişleri Bakanı Fidan'dan 'İran' açıklaması: Askerî güç kullanımını tasvip etmiyoruz, ortaya çıkacak istikrarsızlık bölgenin kapasitesinin çok üzerinde olur.
YAZARLARIMIZ

























