HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
04.01.2025 14:09
Erdoğan AKP Samsun il kongresinde konuştu; Vizyonsuzluk ve tembellik bünyelerine öyle nüfuz etmiş ki 'istemezük' dışında bir kelime bilmiyorlar. Her işe bir kulp takmak, çamur atmak muhalefet midir?
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yaşar Doğu Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti Samsun 8. Olağan İl Kongresi’ne katılarak bir konuşma yaptı.
-
03.01.2025 13:19
İBB’nin 16’ncı Kent Lokantası Esenyurt'ta açıldı
İBB’nin 16’ncı Kent Lokantası’nın kayyum tarafından yönetilen Esenyurt Belediyesi’ne cephe bir noktada hizmete açan TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçenin farklı noktalarında yaptığı açıklamalarda birbirinden çarpıcı mesajlar verdi.
-
28.11.2024 22:28
Erdoğan'ın gündeminde yine Kılıçdaroğlu vardı; Git, yaptığın densizliklerin hesabını yargıya ver. Senin muhatabın biz değiliz, yargıdır!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na; "Kaset kumpasıyla koltuğa getirildiği ilk günden beri bu zat, siyaset sanatını, siyaset etiğini, siyasetin teamüllerini bir türlü kavrayamadı."
-
27.11.2024 12:43
Özgür Özel; Bizim suçumuz belediyeleri AK Parti ile MHP’nin elinden almış olmak. Parayı belediyeden alınca, çalışanları hizmet edemez hale getirerek halkı cezalandırıyor!
Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, Halk TV’de yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programında gündemdeki konular hakkındaki soruları yanıtladı.
-
26.11.2024 10:35
Devlet Bahçeli TBMM'de konuştu; İmralı ile DEM grubu arasında yüz yüze temasın gecikmeksizin yapılmasını bekliyor çağrımızı kararlılıkla tekrarlıyoruz!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli 26 Kasım 2024 TBMM Grup Toplantısında yaptığı konuşmada; Biden’ın akli melekeleri meflûçtur. Aldığı veya alacağı her karar sakat ve mahsurludur.
-
18.11.2024 11:37
52 barodan ortak açıklama
Kara Harp Okulu'ndaki resmi mezuniyet törenin ardından teğmenlerin ''Mustafa Kemal'in askerleriyiz'' diye slogan atmaları ve kılıç çatmalarının ardından başlatılan soruşturma kapsamında Teğmen Ebru Eroğlu ve Teğmen İzzet Talip Akarsu'ya TSK’dan ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevkine yönelik tebligat yapılmasına 52 baro ortak açıklamayla tepki gösterdi