HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
25.02.2026 16:32
Özgür Özel Bakırköy'de konuştu: AK Parti dönemi İBB’nin 56 büyük yolsuzluk dosyasıyla AK Parti’nin paçasından yolsuzluğun aktığı bir dönemdir.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul 3’üncü Seçim Bölgesini temsilen Bakırköy’de gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’ne katıldı.
-
25.02.2026 00:30
Balıkesir’de F-16 uçağı kaza kırıma uğradı; pilot şehit oldu
Balıkesir 9'uncu Ana Jet Üssü Komutanlığı’ndan görev uçuşu için havalanan F-16 uçağı, kalkıştan kısa süre sonra saat 00.50 sıralarında kaza kırıma uğradı. İstanbul- İzmir Otoyolunun Karesi mevkiinde yol kenarına düşen uçağın enkazı çevreye dağıldı.
-
24.02.2026 10:35
Özgür Özel'den Erdoğan'a: Trump, ‘Barış Kurulu’ diye bir kurul kurdu. Gazze'yi kana bulayanlarla aynı masaya oturdular!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, CHP TBMM Grup toplantısında gündemi değerlendirdi. Özel, Erdoğan'ın kendisine açtığı davayı anlattı: 'Sayın Erdoğan, varsa diploman o mahkemeye sunacaksın.' dedi.
-
23.02.2026 07:54
Ekrem İmamoğlu: Kamu kurumları ve güvenilirlik: TÜİK verileri ve nüfus verileri ne diyor?
Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu içinde bulunduğumuz ekonomik gündeme dair t-24'te bir yazı yazdı. İmamoğlu: Türkiye’de, muhalefetin ve siyasetin güvenilir bir erken seçim çağrısını güçlü şekilde yürütmesi şarttır.
-
20.02.2026 07:00
Tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE) yıllık yüzde 33,15 arttı, aylık yüzde 1,30 arttı
TÜİK: Tarım-GFE'de (2020=100), 2025 yılı Aralık ayında bir önceki aya göre %1,30 artış, bir önceki yılın Aralık ayına göre %33,15 artış, bir önceki yılın aynı ayına göre %33,15 artış ve on iki aylık ortalamalara göre %32,50 artış gerçekleşti.
-
19.02.2026 08:09
Gökhan Günaydın; Muğla'nın yüzde 68'ine Ocak ve Şubat’ta 23 bin futbol sahası büyüklüğündeki alana maden ruhsatı verildi
CHP TBMM Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Muğla'nın %68'inin maden ruhsatına açıldığını belirterek, bu durumun 1 milyon 235 bin futbol sahası büyüklüğünde bir alanın tehdit altında olduğu anlamına geldiğini söyledi.
-
18.02.2026 11:16
Erdoğan'dan Valilere; devlet bizde yalnızca idari bir teşkilatlanmayı ifade etmez. Aynı zamanda kudret, saadet, şefkat ve merhamet gibi anlamları da ihtiva eder!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen Valiler Buluşması programına katılarak bir konuşma yaptı.
YAZARLARIMIZ

























