HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
21.01.2026 14:55
Kemal Kılıçdaroğlu: Şanlı Türk bayrağının şeref ve haysiyeti bizim için her şeyden önce gelir; tartışmaya ve provokasyona kapalıdır!
CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mardin Nusaybin-Kamışlı sınırında Türk bayrağının indirilmesiyle ilgili: "Bayrağımıza yapılan saldırıyı lanetliyor, milletimizi bu provokasyonlar karşısında sağduyuya davet ediyorum."
-
21.01.2026 09:15
Devlet Bahçeli: Nusaybin-Kamışlı sınır hattında Siyonist-emperyalist kumpas devreye girmiş ve al bayrağımız şerefsizce indirilmiştir
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli “Türk Bayrağına Yapılan Mütecaviz Saldırı” başlığı ile bir açıklama yaptı. Bahçeli: DEM Parti bir karar vermek durumundadır: PKK’nın kurucu önderinin yanında mı yoksa karşısında mıdır?
-
20.01.2026 07:30
Devlet Bahçeli; Yalanı, fitneyi, dedikoduyu ve iftirayı siyaset zennedenler siyaseti rant ve çıkar devşirme fırsatı gören üç kağıtçılardır!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda, MHP olarak birer hafta arayla önce il başkanları toplantısını, Merkez Yürütme Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu ortak toplantısını gerçekleştirdiklerini aktardı.
-
15.01.2026 18:26
Özgür Özel, Silivri'de diploma davasını izledi: ''Açıkça Yazmış, ‘Ekrem İmamoğlu’nda Bu Diploma Olursa Aday Olur, Olursa da Erdoğan’ı Yener’ Diyor'''
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun diplomasına ilişkin kararın görüşüldüğü Silivri Cezaevindeki duruşmaya katıldı.
-
15.01.2026 11:12
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ulusal ve uluslararası medya temsilcileriyle gündemi değerlendirdi: İran'da askerî müdahaleyi tasvip etmiyoruz!
Dışişleri Bakanı Fidan'dan 'İran' açıklaması: Askerî güç kullanımını tasvip etmiyoruz, ortaya çıkacak istikrarsızlık bölgenin kapasitesinin çok üzerinde olur.
YAZARLARIMIZ






















