HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
10.08.2025 21:00
Bakan Yerlikaya: Balıkesir Sındırgı'da 6,1 büyüklüğünde deprem: 1 kişi hayatını kaybetti, 29 kişi yaralandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya enkazdan kurtarılıp hastanede tedavi altına alınan 81 yaşındaki vatandaşın hayatını kaybettiğini açıkladı. Yerlikaya, 29 kişinin de yaralandığını söyledi.
-
10.08.2025 04:10
Mehmet Uçum'dan, TBMM’de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu yorumu: Demokratik siyaset ve tarihi fırsat!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanı Mehmet Uçum; "Eminiz ki Komisyon, ‘Devletin aktüel işleyişi’ndeki pratik unsurlardan ziyade asıl olarak ‘Devletin genel işleyişi’ndeki stratejik hususları dikkate alarak konuya bakacaktır."
-
08.08.2025 19:43
Millî Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu 2. toplantısı Numan Kurtulmuş’un başkanlığında toplandı: üçüncü toplantı 12 Ağustos'ta
Terörsüz Türkiye hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Millî Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un başkanlığında toplandı.
-
07.08.2025 19:03
Ekrem İmamoğlu, The Economist'e yazdı: Türkiye Yurtta Barışı Dünyada Saygınlığı Nasıl Sağlayabilir
İBB Başkanı İmamoğlu, The Economist'e yazdı: "Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un tutuklu büyükşehir belediye başkanı ve ana muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nin cumhurbaşkanı adayıdır."
-
05.08.2025 17:50
Numan Kurtulmuş, TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonunun ilk toplantısı sonrası açıklama yaptı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Bugün toplanan komisyon, halkın sesi olmanın yanı sıra toplumsal barışın taşıyıcısı, kardeşliğin teminatı ve Meclis'in çözümün meşru adresi olduğunu hatırlatma iradesidir." ifadelerini kullandı.
YAZARLARIMIZ
























