HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
09.10.2025 03:45
2025 Dr. Nejat F. Eczacıbaşı Tıp Ödülleri sahiplerini buldu
Tıp Onur Ödülü, Prof. Dr. Mehmet Şükrü Sever’e verildi. 2015 yılında dünyada ilk kez “afet nefrolojisi”ni yeni bir alan olarak öne süren ve halen bu konuda dünya liderleri arasında yer alan Prof. Dr. Sever, emekliliğine rağmen aktif olarak akademik çalışmalarını sürdürüyor.
-
20.08.2025 04:29
‘İsmet İnönü’den Bugüne Işık Tutan Açıklamalar’: Aşiret-Tarikat Sorunu
Sinan Meydan: “Eşkıya ile devlet idaresinin bir tertibe, bir anlaşmaya girmesi olmaz. Devlet idaresinde böyle bir şeyi benim aklım almaz. Siyasette almıyor, nerede kaldı adi şekavette (eşkıyalıkta) alsın…” (İsmet İnönü)
-
07.07.2025 11:33
Ayşe Barım’ın tutukluluk halinin devamına karar verilirken sağlık sorunları için adli tıpa sevk edildi; davanın 2. duruşması 1 Ekim’de yapılacak!
Avukatların beyanlarının ardından ara kararını açıklayan mahkeme, Ayşe Barım’ın tutukluluk halinin devamına karar verdi. Duruşma 1 Ekim’e ertelendi. Sağlık sorunları nedeniyle Adli Tıp Kurumu’ndan rapor alınması için sevkine karar verildi.
-
06.07.2025 08:20
Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Demir Ankara'da hastanelik oldu: salgın mı var?
Doğan Demir: Geçtiğimiz Perşembe günü TBMM'nde yaşadığım sağlık sorunu nedeniyle önce Meclis Hastanesi'ne, ardından başka bir hastaneye sevk edilerek gün boyunca teşhisi konulamayan şiddetli ağrılarla mücadele ettim.
YAZARLARIMIZ

























