HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
16.07.2025 07:05
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’i tehdit ettiği ve 18 ay ceza aldığı duruşmada verdiği ifadenin tümü
Silivri'de tutuklu İBB Başkanı İmamoğlu, savunmasında; “Ben bu cennet vatanda, bir kişi için tehdidim. Bir kişi için tehdidim. O da ben değil, ben tehdit etmem. Millet tehdit eder. Sandıkta dört kez yendim, beşinci kez yeneceğim için tehdidim."
-
15.07.2025 12:15
Gökhan Günaydın'dan 15 Temmuz mesajı; FETÖ devlete sızdı” diyenler, dünün üstünü örtmeye, bugünü ve yarını gözlerden kaçırmaya çalışanlardır!
Cumhuriyet Halk Partisi TBMM Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın mesajında; Gülen cemaatinin darbe yapacak güce kavuşmasının nedeni devlete sızması değil, AKP ile koalisyon halinde çalışmasıdır.
-
05.07.2025 13:20
Adalet Bakanı Tunç: Yargı süreci devam ederken, hiç kimse kendisini hakim-savcı yerine koyarak hüküm verme hadsizliğinde bulunamaz!
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Belediye başkanları hakkında rüşvet ve irtikap iddialarına ilişkin, ilgili Cumhuriyet Başsavcılıklarınca başlatılan adli soruşturmalar, hukukun gerekleri doğrultusunda ve tamamen yasal sınırlar içinde sürdürülmektedir.
-
05.07.2025 12:13
Özgür Özel'den Erdoğan'a: Kasımpaşa delikanlısıysan seçime bekliyorum, bana milleti sokağa davet ettirme, aklını başına topla!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, belediye başkanlarına operasyon hakkında açıklamasında İstanbul Başsavcısı Akın Gürlek'e soruyor: Tuzla’da bir yazlık villa var mı? Soruyorum: Aileden herhangi birinin kredi kartlarını Vanlı bir iş adamı ödüyor mu?
-
28.06.2025 11:51
TGC: RTÜK yurttaşların haber alma hakkını hukuksuz kararlarla engellemekten vazgeçsin!
Son olarak Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) 26 Haziran 2025’te yaptığı toplantıda televizyonlara yine ceza yağdırdı. RTÜK, Halk TV, Tele 1 ve Sözcü TV’ye ceza verdi. Halk TV’ye 10 gün yayın durdurma cezası verildi.
YAZARLARIMIZ




















