HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
19.08.2026 10:56
Özdağ’dan Güvenpark tepkisi
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Güvenpark’ta hak arayan gaziler ve şehit yakınlarının sabah saatlerinde polis müdahalesiyle alandan çıkarılmasına tepki gösterdi. Özdağ, yaklaşık 500 polisin katıldığı operasyonda gazilerin Bilkent’teki rehabilitasyon merkezine götürüldüğünü belirterek, “TBMM halktan, yönetim milletin vicdanından kopuyor” dedi.
-
09.08.2026 21:39
İYİ Partili Poyraz’dan 'çerçeve yasa' tepkisi: Bu gelen yasa dayanışma değil, toplumsal bütünleşme de değil
İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, "Terörsüz Türkiye" adı altında yürütülen sürecin KCK ve PKK terör örgütü yöneticileri, üyeleri ve kurucularına ilişkin bir süreç olduğunu savundu.
-
09.08.2026 17:14
Mansur Yavaş'tan 'Çerçeve Yasa' açıklaması: Gerekli demokratik düzenlemeler, açık ve şeffaf biçimde TBMM çatısı altında hayata geçirilmeli
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yarın TBMM Genel Kurulu'nda görüşülmesi beklenen "Çerçeve Yasa"ya ilişkin paylaşım yaptı.
-
04.08.2026 13:35
Kemal Kılıçdaroğlu; Yolsuzun, hırsızın malı götürenlerin yanında durulmaz. Ahlakın, erdemin yanında durulur. Devleti soyanlarla da mücadele edeceğiz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; "Devleti soyanlarla da mücadele edeceğiz. Beşli çetelerle de mücadele edeceğiz. Devletin hazinesini soyanlarla boşaltanlarla da mücadele edeceğiz"
-
03.08.2026 12:35
Adalet Bakanı Gürlek, 525 hâkim ve cumhuriyet savcısı hakkında esasa ilişkin kararda 84 hâkim ve savcı meslekten çıkarıldı
Adalet Bakanı Akın Gürlek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, hâkim ve cumhuriyet savcılarının büyük ekseriyetinin görevlerini hukuka, vicdana ve meslek onuruna bağlılıkla yerine getirdiğini vurguladı.
YAZARLARIMIZ

























