HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
29.04.2025 11:53
Mehmet Şimşek; Enflasyon hedefleri konusunda tereddüt yok, Rezerv kaybının yüzde 58’i dış kaynaklı. 19 Mart sonrası da çıkış var. Sonrasında da çıkış var!
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Habertürk-Bloomberg HT ortak yayınında ekonomi gündemindeki son gelişmelere ilişkin canlı yayında Bloomberg HT Genel Müdürü Alican Türkoğlu'nun sorularını yanıtladı.
-
17.03.2025 18:54
Trump; Yemen halkının nefret ettiği hain ve uğursuz haydutlar olan Husilerden gelen tüm saldırıların arkasında İran var!
ABD Başkanı Donald Trump, Husilerden gelen saldırılardan İran'ı sorumlu tutacaklarını açıkladı. Trump, "Husiler'den gelecek her türlü saldırı ya da misillemeye, büyük güç ile yanıt vereceğiz. İran sorumlu tutulacak ve sonuçları korkunç olacak" dedi.
YAZARLARIMIZ

















