HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
15.08.2025 04:10
Gökhan Günaydın'dan yeni İBB operasyonuna tepki: İBB’ye yönelik dalgaların sonunun gelmemesi, siyasetin dizayn edilme çabasından başka bir şey değildir!
Cumhuriyet Halk Partisi TBMM Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın yaptığı açıklamada; İBB’ye yönelik dalgaların sonunun gelmemesi, siyasetin dizayn edilme çabasından başka bir şey değildir
-
09.08.2025 13:36
Yankı Bağcıoğlu: 15 Temmuz'dan Sonra TSK Dış Kaynaklı Olarak Temin Edilen Subay ve Astsubayların Diplomalarının Gerçekliği Acilen Kontrol Edilmeli'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, son günlerde kamuoyuna yansıyan ''sahte diploma ve dijital imza'' skandalına ilişkin yazılı açıklama yaptı.
-
07.08.2025 19:03
Ekrem İmamoğlu, The Economist'e yazdı: Türkiye Yurtta Barışı Dünyada Saygınlığı Nasıl Sağlayabilir
İBB Başkanı İmamoğlu, The Economist'e yazdı: "Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un tutuklu büyükşehir belediye başkanı ve ana muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nin cumhurbaşkanı adayıdır."
-
11.07.2025 17:40
Kemal Kılıçdaroğlu: Türkiye’nin terörsüz bir geleceğe adım atması önemlidir!
Cumhuriyet Halk Partisi'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Terörsüz Türkiye süreci hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu: Bugün gelinen noktada yaşananların takipçisi olacağımın bilinmesini isterim.
YAZARLARIMIZ


















