HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
25.08.2025 20:53
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli ve Kabine üyeleri ile Ahlat Selçuklu Meydan Mezarlığı’nı ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, UNESCO Dünya Kültür Mirası Geçici Listesi’nde yer alan ve dünyanın en büyük Türk İslam mezarlığı olma özelliğini taşıyan Ahlat Selçuklu Meydan Mezarlığı’nı ziyaret etti.
-
25.08.2025 19:18
Erdoğan, Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kabine sonrası açıklamasında: Belediyeleri aile çiftliğine çevirenler için artık deniz bitmiştir!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunuyor.
-
25.08.2025 12:51
19 gündür aranıyordu; 68 metre derinlikte bulunan Halit Yukay'ın cesedini Deniz Kuvvetleri Komutanlığı dalgıçları çıkaracak
Yalova'dan Bozcaada'ya gitmek üzere denize açıldığı teknesi, parçalanmış ve yarı batık halde bulunan iş insanı Halit Yukay’ın (43) 19 gün sonra 68 metre derinlikte ulaşıldı.
-
23.08.2025 14:01
Devlet Bahçeli: TBMM’nin olağanüstü toplanmasına yer ve gerek yoktur. CHP’nin gündemi ve siyaset güvertesi yalan, riya, iftira ve dedikodu üzerine bina edilmektedir!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli; CHP Genel Başkanı’nın TBMM’yi olağanüstü toplantıya çağıracaklarını duyurması, bunu da Gazze istismarıyla temellendirmesi boşuna bir avunmadır.
-
23.08.2025 01:03
Özgür Özel: Sivas meydanından Erdoğan’a sesleniyorum; AK Parti’nin iktidarı bitiyor, gidiyorsunuz. Bakan evlatlarının dönemi kapanıyor, vatan evlatlarının dönemi başlıyor!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Sivas’ta gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingine katıldı.
-
23.08.2025 00:59
Yankı Bağcıoğlu’ndan, Savunma Sanayii'nde Yaşanan Rahatsız Edici Gelişmeler ve İlgili Kurumların Sessizliğine İlişkin Açıklama
CHP'li Yankı Bağcıoğlu, savunma sanayii alanında son günlerde gündeme gelen ciddi iddiaların tarafsız bir şekilde araştırılması, elde edilen sonuçlara göre gerekli adımların atılması ve kamuoyunun bilgilendirilmesi gerektiğini söyledi.
-
22.08.2025 23:41
İBB soruşturmasında itirafçı olan Aziz İhsan Aktaş'ın ev hapsi kaldırıldı
İBB’ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında önemli bir gelişme yaşandı. Suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla tutuklanıp etkin pişmanlıktan yararlanarak ev hapsi şartıyla serbest bırakılan Aziz İhsan Aktaş’ın ev hapsi kararı kaldırıldı.