HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
11.09.2025 14:16
Yankı Bağcıoğlu: Askeri sağlık sisteminin yeniden tesisi milli güvenlik açısından zorunluluktur; Gazilerimizin hakları artık ertelenemez!”
CHP'nin Milli Savunma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bağcıoğlu: TSK askeri sağlık sisteminin yeniden inşası ve gazilerin protez-ortez ihtiyaçlarının karşılanması konusunda ivedilikle adım atmalı.
-
11.09.2025 12:50
Tutuklu Beykoz Belediye Başkanı Köseler: CHP’den istifa eden başkanvekili ve meclis üyelerinin görevlerinden istifa etmelerini bekliyorum
Alaattin Köseler: "CHP’den istifa eden başkan vekili ve meclis üyelerinin Beykoz’a ve Beykozlulara karşı sorumluluk bilinciyle belediye meclis üyeliklerinden de istifa etmelerini bekliyorum" dedi.
-
10.09.2025 01:26
EuroBasket 2025'te çeyrek final maçında Türkiye, Polonya'yı 91-77 yendi ve yarı finale yükseldi
2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2025) çeyrek final maçında Türkiye, Polonya'yı 91-77 mağlup ederek yarı finale yükseldi. A Milli Takım, EuroBasket'te 24 yıl sonra adını son 4 takım arasına yazdırdı.
YAZARLARIMIZ