HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
12.10.2025 18:55
Erdoğan'dan Özgür Özel'e: Yabancıların huzurunda ülkeni eleştirmekten hiç mi hicap duymuyorsun? Bu milletin gururunu ayağa düşürme!
Erdoğan: CHP Genel Başkanı es kaza bir yabancı mikrofon bulsa onu da ülkesini karalamak için kullanıyor. Haklarında milyarlarca liralık yolsuzluk iddiası olan haramileri yargıdan kaçırmak için batılı ülkelere adete yalvarıyorlar.
-
27.09.2025 17:44
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Silivri'de görülen ‘Bilirkişi’ davasında yaptığı savunmanın tam metni
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkındaki bütün soruşturmalara ve davalara bilirkişi olarak atanan kişiye yönelik “bilirkişi ve tanığı etkilemeye teşebbüs” ile “adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs” iddialarıyla ilgili açılan davada ifade verdi.
-
11.09.2025 23:43
Özgür Özel, İstanbul'da il binasında DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan ile görüştü
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin İstanbul’daki Genel Başkanlık Çalışma Ofisi’nde DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan’ı kabul etti.
-
27.08.2025 20:44
Özgür Özel'den Beyoğlu'ndan Erdoğan'a: 9 dalga yaptınız, 99 dalga da yapsanız buradayız. Ayaktayız, eylemdeyiz!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Beyoğlu'nda partisinin düzenlediği mitingde konuştu: Buradan Erdoğan’a, onun yargıdaki aparatlarına sesleniyorum. Bizi yıldıramazsınız. 9 dalga yaptınız, 99 dalga da yapsanız buradayız. Ayaktayız, eylemdeyiz.
-
14.08.2025 16:36
Özlem Çerçioğlu: Sayın Cumhurbaşkanımın himayesinde, AK Parti çatısı altında hizmet etmeye devam edeceğim!
CHP'den istifa eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, AK Parti'ye geçti. Çerçioğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımın himayesinde, AK Parti çatısı altında hizmet etmeye devam edeceğim" dedi.


















