HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
05.04.2026 13:17
CHP'li Gürer: İktidar 'uçuyoruz' diyor! 'Uçan fiyatlar' Emekli kredi ve borç ile yaşama tutunmaya çalışıyor!
Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer: “Yaş almış nüfusun 2025’in ilk 9 ayında toplam 223 milyar 61 milyon TL kredi kullanmış. Bu para lüks tüketim için değil; ekmek için, aş için, ısınmak için, yaşamı idame ettirmek için çekiliyor.
-
03.04.2026 09:55
ABD ve İsrail'in İran'a saldırısıyla başlayan savaşta 35. gün: Kerec’teki B1 Köprüsü’ne yönelik ABD-İsrail saldırısında 8 kişi hayatını kaybetti
ABD ve İsrail, İran'ın Kerec kentindeki B1 Köprüsü'nü bir kez daha vurdu. İran füzesinin Petah Tikva kentindeki sanayi bölgesine isabetiyle bazı yapılarda hasar oluştu.
-
02.04.2026 22:12
CHP'li Gürer: Dünya nüfusu 8 milyar 300 milyona ulaştı. Buna karşın dünyada 800 milyona yakın insan kronik açlık çekiyor
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde sıfır atık, gıda israfı, açlık ve yoksulluk konularına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
-
01.04.2026 21:08
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan’dan ABD halkına mektup: Binlerce yıllık tarihi boyunca İran, pek çok işgalciye karşı koymuştur!
Pezeşkiyan, "Binlerce yıllık tarihi boyunca İran, pek çok işgalciye karşı koymuştur. Bugün onlardan geriye tarihte utanç verici bir isimden başka bir şey kalmazken, İran sağlam, gururlu ve güçlü bir şekilde ayakta durmaktadır" dedi.
YAZARLARIMIZ























