HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
04.02.2025 09:45
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan: Sayın Öcalan tarihi bir çağrı yapmaya hazırlanıyor!
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, "PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın 15 Şubat'ta silah bırakma çağrısı yapacağı" iddiasına ilişkin, "15 Şubat mı olur, biraz sonrası mı olur bilmiyorum ama Öcalan tarafından tarihi bir çağrı yapılacak." dedi.
-
01.02.2025 15:06
Devlet Bahçeli'den teğmenler açıklaması: TSK Disiplin Kanunu’nun amir hükümlerinin tatbikiyle ayırma cezasının muhataplarına uygulanması doğru ve isabetli bir karardır!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “TSK Disiplin Kanunu Gereğince Ayırma Cezası Alan 5 Teğmen ve 3 Disiplin Amiri” hakkında açıklama yaptı.
-
31.01.2025 13:19
Mansur Yavaş'tan Ekrem İmamoğlu'na destek; Bu ülkede demokrasi ve hukuku hakim kılacağız!
Mansur Yavaş; “‘Silivri soğuktur’ ağızlarda… FETÖ döneminden beri ağızlarda pelesenk olmuş… İnşallah iktidar değiştikten sonra, demokrasinin başlangıcı olarak, Silivri'yi kapatalım. Ve yeni bir hayata, özgür günlere hep birlikte yol açalım” diye konuştu.
-
28.01.2025 23:15
Gazeteciler Barış Pehlivan, Serhan Asker ve Seda Selek gözaltında
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, önceki gün düzenlediği basın toplantısında ismini açıkladığı bilirkişiyle yaptıkları telefon görüşmesini izinsiz olarak kayda alarak paylaştıkları iddiasıyla Halk TV ve Pehlivan hakkında soruşturma başlatılmıştı.
-
28.01.2025 13:42
Özgür Özel: 'Yeni Yol Yürüyüşünde Örgütsel mutabakatımız tamdır, adayı 1 milyon 600 bin cesur yürek ve yeni üyelerimiz belirleyecek'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Özgür Özel bugünden itibaren “Partiye üye olan herkes Cumhurbaşkanı adayı belirlemede oy kullanacak." dedi.
YAZARLARIMIZ