HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
15.09.2025 11:07
Azmi Karamahmutoğlu; Türkiye bir demokrasi mücadelesiyle karşı karşıya!
Zafer Partisi Parti Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu, partisinin haftalık olağan basın toplantısında: "Emperyalizmin Türkiye üzerindeki emelleri sürdüğü sürece bölücü Kürtçü terör örgütü, her dönem için kullanışlı bir aparat olacaktır." dedi.
-
15.09.2025 11:00
CHP Sözcüsü Deniz Yücel: Bu Davaları Açanlar Üyemiz Değil, Karşımızda CHP’liler Yok, İktidarın Aparatları Var!
Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Deniz Yücel, MYK toplantısının ardından yaptığı açıklamada, bugün görülen ve 24 Ekim'e ertelenen CHP Kurultayı davası hakkında MYK açıklaması yaptı.
-
14.09.2025 21:38
CHP'nin 38. Kurultay davası bugün Ankara 42. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülecek
Ankara 42. Asliye Ceza Mahkemesi, CHP'nin avukatlarının duruşma tarihini değişmesine yönelik talebini değerlendirmişti: mahkeme, duruşmanın 8 Eylül'den 15 Eylül'e ertelenmesine karar vermişti. Duruşma bugün saat 10.00'da görülecek
-
11.09.2025 11:16
Yankı Bağcıoğlu: Askeri sağlık sisteminin yeniden tesisi milli güvenlik açısından zorunluluktur; Gazilerimizin hakları artık ertelenemez!”
CHP'nin Milli Savunma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bağcıoğlu: TSK askeri sağlık sisteminin yeniden inşası ve gazilerin protez-ortez ihtiyaçlarının karşılanması konusunda ivedilikle adım atmalı.
-
11.09.2025 09:50
Tutuklu Beykoz Belediye Başkanı Köseler: CHP’den istifa eden başkanvekili ve meclis üyelerinin görevlerinden istifa etmelerini bekliyorum
Alaattin Köseler: "CHP’den istifa eden başkan vekili ve meclis üyelerinin Beykoz’a ve Beykozlulara karşı sorumluluk bilinciyle belediye meclis üyeliklerinden de istifa etmelerini bekliyorum" dedi.
YAZARLARIMIZ


















