HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
25.08.2025 09:51
19 gündür aranıyordu; 68 metre derinlikte bulunan Halit Yukay'ın cesedini Deniz Kuvvetleri Komutanlığı dalgıçları çıkaracak
Yalova'dan Bozcaada'ya gitmek üzere denize açıldığı teknesi, parçalanmış ve yarı batık halde bulunan iş insanı Halit Yukay’ın (43) 19 gün sonra 68 metre derinlikte ulaşıldı.
-
22.08.2025 21:59
Yankı Bağcıoğlu’ndan, Savunma Sanayii'nde Yaşanan Rahatsız Edici Gelişmeler ve İlgili Kurumların Sessizliğine İlişkin Açıklama
CHP'li Yankı Bağcıoğlu, savunma sanayii alanında son günlerde gündeme gelen ciddi iddiaların tarafsız bir şekilde araştırılması, elde edilen sonuçlara göre gerekli adımların atılması ve kamuoyunun bilgilendirilmesi gerektiğini söyledi.
-
22.08.2025 09:15
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu; İktidarın sefalet dayatmasını kabul etmemiz mümkün değildir. Hakem heyetine üye göndermiyoruz!
Birleşik Kamu-iş Konfederasyonu açıklamasında; Konfederasyonumuz, üyelerinin 6’sı doğrudan, 1’i dolaylı olarak Cumhurbaşkanı tarafından belirlenen 11 kişilik Hakem Heyeti’ne üye göndermeme kararı almıştır.
-
20.08.2025 04:29
‘İsmet İnönü’den Bugüne Işık Tutan Açıklamalar’: Aşiret-Tarikat Sorunu
Sinan Meydan: “Eşkıya ile devlet idaresinin bir tertibe, bir anlaşmaya girmesi olmaz. Devlet idaresinde böyle bir şeyi benim aklım almaz. Siyasette almıyor, nerede kaldı adi şekavette (eşkıyalıkta) alsın…” (İsmet İnönü)
-
20.08.2025 04:17
Yankı Bağcıoğlu’ndan TSK Törenlerine Dair Önemli Uyarı: Kurumsal Geleneğe ve Devlet Ciddiyetine Sahip Çıkılmalı
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu: Unutulmamalıdır ki, bu törenler kişilerden bağımsızdır; asıl olan, devletin kendi kurumlarına verdiği değeri ve bu kurumların millet nezdindeki ağırlığını göstermesidir.
-
18.08.2025 19:42
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu; TÜİK'in sahte rakamlarıyla bir iki yıl daha asla kendimizi açlığa ve sefalete mahkum ettirmeyeceğiz!
23 yıldır ülkeyi yöneten AKP iktidarını da uyarıyoruz dedik, ‘bu ülkenin zenginliği varsa bu zenginlik sadece 3-5 milyon azınlığın değil, 85 milyonun hakkıdır’ dedik.
YAZARLARIMIZ


















