HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
14.04.2026 15:05
DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları: ABD ve İsrail bölge üzerinde kanlı hesaplar yapmaktan vazgeçmelidir!
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, TBMM Grup Toplantısında konuştu: ABD ve İsrail'in İran'a yönelik saldırılarına ilişkin "Geçici ateşkes kalıcılaşmalı, kalıcı ateşkes adil bir barışa dönüşmelidir."
-
08.04.2026 21:02
İspanya Başbakanı Pedro Sanchez: Lübnan, ateşkesin bir parçası olmalı, Avrupa Birliği, İsrail ile Ortaklık Anlaşmasını askıya almalı!
İspanya Başbakanı Pedro Sanchez: "Tam bugün, Netanyahu, taarruz başladığından beri Lübnan'a karşı en sert saldırısını başlattı. Hayat ve uluslararası hukuka karşı küçümsemesi tahammül edilemez."
-
05.04.2026 18:35
ABD ve İsrail’in saldırıları sonrası İran’la başlayan savaşın 37. günü: ABD'den Tel Aviv'e uçuşlar 7 Eylül’e kadar durdu!
ABD Başkanı Donald Trump, F-15E savaş uçağının düşürülmesinin ardından İran'da kaybolan Amerikalı subayın kurtarıldığını ve "şu anda güvende ve sağlıklı ancak yaralı" olduğunu söyledi.
-
03.04.2026 12:55
ABD ve İsrail'in İran'a saldırısıyla başlayan savaşta 35. gün: Kerec’teki B1 Köprüsü’ne yönelik ABD-İsrail saldırısında 8 kişi hayatını kaybetti
ABD ve İsrail, İran'ın Kerec kentindeki B1 Köprüsü'nü bir kez daha vurdu. İran füzesinin Petah Tikva kentindeki sanayi bölgesine isabetiyle bazı yapılarda hasar oluştu.
YAZARLARIMIZ

























