HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
26.05.2025 00:05
Özgür Özel, Bursa'da konuştu; ‘Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi’ diye bir şey de yok. Kaleler bitsin, kutuplaşma bitsin. Bizim de kalelerimiz bu milletin birliğine feda olsun!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Bursa Osmangazi Kent Meydanı’nda gerçekleştirdiği Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde Erdoğan'a seslendi; Sadece kendi gördüğü bir ahtapota inanıyor!
-
23.05.2025 12:20
Özgür Özel: 'Kendi İktidarı İçin Anayasayı Ayaklar Altına Almaktan Çekinmeyen Biriyle Anayasa Yapmayız'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Silivri Cezaevinde Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in duruşmasına katıldı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü.
-
20.05.2025 12:05
Tülay Hatimoğulları: Gelin bu düzenlemeleri hızlıca yapalım. Binlerce evde bu bayramı çifte bayram haline getirelim!
Tülay Hatimoğulları, AK Parti ve MHP dahil diğer siyasi partilerle görüşmelerini sürdüreceklerini aktararak, "Meclis'in neden önemli olduğunun, tarihi rolünü neden oynaması gerektiğinin üzerinde oldukça verimli istişareler yapıyoruz." dedi.
-
16.05.2025 00:31
Özgür Özel; Türkiye’yi terörden kurtarıp Kürt meselesini demokratik yoldan çözecek güvenceyi biz veriyoruz. Ama bugün çözmeye karar verirlerse o noktada da Meclis zemininde biz varız!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Habertürk TV’de yayınlanan Özel Röportaj programında Mehmet Akif Ersoy’un sorularını yanıtladı.
-
15.05.2025 00:26
Hasan Tahsin, 105 yıl önce İzmir’in işgaline karşı Yunan işgal kuvvetlerine ilk kurşunu attı
105 yıl önce 15 Mayıs 1919 sabahı İzmir rıhtımında Yunan işgal kuvvetlerine ilk kurşunu sıkan ve şehit edilen Hasan Tahsin'in ölüm yıl dönümü. 15 Mayıs 1919'da başlayan İzmir'in işgali, 9 Eylül 1922'de Türk Ordusunun kente girmesi ile son buldu.
YAZARLARIMIZ