HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
02.11.2025 12:07
Erdoğan, DEM Parti İmralı heyeti ziyareti hakkında açıklama yaptı: Hassas, yapıcı, kucaklayıcı bir yaklaşımla çalışmalarımızı sürdüreceğiz!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan: Külliyemizde DEM Parti heyetini kabul ettik. Kendileriyle son derece yapıcı, verimli ve geleceğe dair umut verici bir görüşme gerçekleştirdik. İnşallah bu görüşmenin yansımalarını önümüzdeki günlerde göreceğiz.
-
01.11.2025 13:10
Selahattin Demirtaş: Siz sürekli ileriye bakın, hızla hedefe doğru ilerleyin!
Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan yeni mesaj geldi. Demirtaş: Sizler barışın, özgürlüğün, demokrasinin ve kardeşliğin yolcularısınız ve her daim yola odaklanmalısınız, açılan yoldan ilerleyebildiğiniz kadar ilerlemelisiniz.
-
01.11.2025 12:03
Erdoğan, İstanbul’da Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin açılışında konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, “Hem İstanbul’u hem de diğer illerimizi mamur ediyor, eksiklerini gideriyor, yatırımlarımızla sorunlarına çözüm buluyoruz."
-
01.11.2025 00:21
Türkiye İş Bankası 47. İstanbul Maratonu nedeniyle İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatılacak
‘Türkiye İş Bankası 47. İstanbul Maratonu’ yarın koşulacak. Uluslararası koşu nedeniyle İstanbul’da bazı yollar belli saat aralıklarında trafiğe kapatılırken, İETT ve Metro İstanbul’un bazı hatlarında da güzergâh değişiklikleri olacak.
-
28.10.2025 06:03
Kemal Kılıçdaroğlu; Yeni dünya düzeni: Rivieralar çağı mı geliyor?
CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yazdı: Ortadoğu artık yalnız jeopolitik değil, jeo-estetik bir savaş alanıdır. Koridorların askeri denetiminden rivieraların duygusal sömürüsüne geçiş, 21. yüzyılın yeni imparatorluk biçimidir.
-
27.10.2025 02:27
Özgür Özel'den casuzluk tutuklaması açıklaması: Bugün bizim için bir bitiş değil, başlangıçtır; Bu acizler bitmiştir!
Özgür Özel: Ekrem İmamoğlu'ndan ve arkadaşlarımızdan ne terör örgütüne destek, ilk başta söyledikleri gibi kent uzlaşı üzerinden terör örgütü ile ilişkiyi, ne hırsızlığı, ne yolsuzluğu ispat edemediler.
-
26.10.2025 21:24
Özgür Özel, Çağlayan adliyesi önünde konuştu: Erdoğan’a ‘Senin bakanların, MİT Başkanın bu verilere niye sahip çıkmadı?'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Casuslukla suçlanan Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek için Çağlayan Meydanı’nda gerçekleştirilen halk buluşmasına katıldı.
YAZARLARIMIZ





















