HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
07.10.2025 07:32
Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısında konuştu: CHP’nin belediyelerde dönen gayri meşru ilişkilerin hesabını vermesi şarttır!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli. 28’inci Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 4’üncü Yasama Yılının ilk grup toplantısında konuştu.
-
08.09.2025 15:50
Devlet Bahçeli'den İzmir'de yaşanan karakol saldırısı ve şehitler için mesaj: Türk milletine sabır ve baş sağlığı diliyorum!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli mesajında; Sabah saatlerinde 16 yaşında olduğu belirlenen bir katilin uzun namlulu silahla bir polis karakolunu yaylım ateşine tutması Türkiye’miz üzerinde oynanan alçak oyunlardan bağımsız düşünülemeyecektir.
-
28.08.2025 11:26
Numan Kurtulmuş, 7. komisyon toplantısı açıklamasında: Süreci zehirlemek isteyen kesimlerin olduğunu görüyoruz!
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Diğer toplantılarımızda da olduğu gibi herkes burada görüşlerini dile getirdi. Hiç kimse bugün burada sanki bir yasa üzerinde çalışılıyormuş gibi ya da bir anayasa çalışması yapılıyormuş gibi bir algı oluşturmaya kalkmasın."
-
20.08.2025 13:21
TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu toplantısına 'Cumartesi Anneleri' ve 'Barış Anneleri' katıldı
TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında toplandı. TBMM Tören Salonu'ndaki toplantıda, "Cumartesi Anneleri" ve "Barış Anneleri" hazır bulundu.
-
06.08.2025 18:27
Özgür Özel Tuzla'da konuştu: 'Bakan Yardımcın 10 Diplomayı Övünerek Yazmış, Torbacıyı Narkotik Şube Müdürü Yapmış Namussuzlar'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Tuzla’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingine katıldı. Özel: Rejimin, AK Parti rejiminin pislik paçasından akmaktadır.
-
05.08.2025 08:25
TBMM Başkanı Kurtulmuş’un başkanlığında 'Terörsüz Türkiye' süreci kapsamında Meclis’te kurulan komisyon ilk toplantısına başladı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Biz bu komisyonda yeni bir anayasa yazmıyoruz belki ama kardeşlik cümlelerini kuracağız ve birlikte hareket edeceğiz. Meclisimiz bin yıllık kardeşliği yeniden hatırlatmakla kalmayacak, siyasal düzlemde yeniden tarif edecektir.” dedi.
YAZARLARIMIZ


















