HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
27.09.2025 14:44
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Silivri'de görülen ‘Bilirkişi’ davasında yaptığı savunmanın tam metni
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkındaki bütün soruşturmalara ve davalara bilirkişi olarak atanan kişiye yönelik “bilirkişi ve tanığı etkilemeye teşebbüs” ile “adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs” iddialarıyla ilgili açılan davada ifade verdi.
-
17.09.2025 08:34
Gökhan Günaydın: Bu memleket hepimizin. Toprağımıza, suyumuza, meramıza, ormanımıza, zeytinimize sahip çıkmaya devam edeceğiz!
Gökhan Günaydın: Bağımsız Milletvekillerinin de bulunduğu 260 milletvekilinin imzasıyla zeytinlikleri madencilik faaliyetlerine açan 7554 sayılı kanunun yürürlüğünü durdurma ve iptali istemiyle Anayasa Mahkemesi'nde dava açtık.
-
15.09.2025 06:35
Akbelen Köylüleri: Akbelen'de zeytin kıyımına başlandı. Köyümüz, zeytinlerimiz yeniden ablukada!
Akbelen köylüleri, Akbelen Yuvamız Vermeyeceğiz isimli X hesabından: Bu sabahın erken saatinde kamyonlar, kesim ekipleri ve jandarma personeli Akbelen'e gelerek zeytin kıyımına başladı. Giriş çıkışlar tutuldu. Engelleniyoruz!
YAZARLARIMIZ

















