loading
close
SON DAKİKALAR

''Atatürk Türkiye'dir, Ankara Atatürk''

''Atatürk Türkiye'dir, Ankara Atatürk''
Tarih: 27.12.2012 - 16:39
Kategori: Sağlık, Yaşam

Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk'ün Ankara'ya gelişi dolayısıyla bir mesaj yayımladı...

"Atatürk Türkiye’dir, Ankara Atatürk" diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun mesajı şöyle;

“Bağımsızlık ve Özgürlük benim karakterimdir diyen ve bu anlayışla Samsun’a çıkan, Ulusal Kurtuluş Savaşımızın önemli kilometre taşlarından biri olan Ankara’yı da karargâh seçen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişi ülkemizin makus talihinin tersine çevrilmesidir.

Çünkü, Atatürk’ün Ankara’ya gelişi, Bağımsızlığın, Özgürlüğün, Cumhuriyetin, Demokrasinin, Kadın - Erkek eşitliğinin Ankara’ya gelişi ve Egemenliğin kayıtsız şartsız Millete teslimidir.

Atatürk’ün Ankara’ya gelişi muasır milletler seviyesinin hedeflenmesi, çağdaşlık, hukuk ve sosyal devlet mücadelesidir.

Atatürk’ün Ankara’ya gelişi, mevki, makamın elinin tersiyle itilmesi, üniformanın bir kenara atılması, yurtseverlik inancıyla, hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır, o satıh bütün vatandır diye her karış toprağın savunulmasıdır

Açıkçası, Atatürk Türkiye’dir, Ankara Atatürk’tür. O nedenle sinsi emellerle , adım adım Ankara’yı ve Türkiye’yi Atatürk’ten arındırmaya çalışmak da, Başkentin içini boşaltmayı hedeflemek de nafile girişimlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle Ankara’ya hoş geldin Bağımsızlık, hoş geldin Özgürlük, hoş geldin Cumhuriyet ve Demokrasi, hoş geldin Kadın - Erkek eşitliğiyle, Egemenliği kayıtsız şartsız Millete teslim eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Sizi 93 yıl önceki coşku, sevgi, saygı ve güvenle selamlıyor, hoş geldiniz diyorum.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları