loading
close
SON DAKİKALAR

Atiker Konyaspor 0 - 0 Galatasaray

Atiker Konyaspor 0 - 0 Galatasaray
Tarih: 29.04.2019 - 23:34
Kategori: Spor

Galatasaray, 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nun 30. haftasında Konya Büyükşehir Stadyumu’nda Atiker Konyaspor’a konuk oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray, Konyaspor'a konuk oldu.

Sarı-kırmızılı takım karşılaşmada isabetli şut atamadı. 65. dakikada Mbaye Diagne, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Müsait pozisyondaki Diagne'nin şutu auta çıktı.

Maç başladığı gibi 0-0'lık beraberlikle sona erdi.

Galatasaray, bu sonuçla puanını 60'a yükseltirken liderliğe yükselme şansını tepti. Konyaspor ise puanını 38 yaptı.

30. hafta sonunda Başakşehir 62 puanla 1, Galatasaray 60 puanla 2, Beşiktaş ise 59 puanla 3. sırada yer aldı.

Karşılaşmanın sonuna 6 dakikalık süre ilave edildi.

90+6. Dakikada kullandığımız kornerde Feghouli arka direğe doğru ortaladı. Donk’un kafa vuruşu üstten dışarıya gitti. Karşılaşmanın kalan süresinde skor değişmedi ve mücadele 0-0’lık beraberlikle sona erdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim açıklamalarda bulundu

Fatih Terim şu ifadeleri kullandı:

“Skor çok beklediğimiz bir skor değil. Sevdiğimiz, hoşlandığımız başımıza gelen bir skor da değil. Ancak yapacak bir şey yok. Açıkçası beklemediğimiz hiçbir şeyle karşılaşmadık. Rakibimizin oynatmamaya yönelik kapalı oynayacağından emindik. Nitekim öyle de oldu. Ciddi fırsatlarımız vardı, kullanamadık. Buna rağmen, her şeye rağmen yenmeliydik. Burada biraz daha agresif, biraz daha fazla pozisyon bulan bir oyun oynamalıydık. Her ne kadar rakip gol attırmama adına ne kadar mücadele ettiyse de bunu kırmalıydık. Zaten böyle maçların kırılma noktası atacağınız bir goldür. Bizim gibi takımlar için o golü ne kadar erken bulursa, kazanma ihtimali artar. Ama çok fazla bir şey söylemenin de gereği yok.

Hele hakemlerle ilgili hiçbir şey demeye gerek yok. Zaten herkes ceza almamız için bekliyor. Boşuna çanak tutmamak lazım. Galatasaraylılara şöyle bir şey söyleyeceğim: Biz buradan lider dönmek isterdik. Ancak dört maçı kazandığımız anda Allah nasip ederse şampiyon oluyoruz. Biraz daha zora soktuk, zaten hep zor kazanıyoruz. Bizden puan almanın mutluluk verdiğini görmek de hoş açıkçası.”

STAT: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu

HAKEMLER: Mete Kalkavan, Ali Saygın Ögel, Erdem Bayık, Hakan Ceylan

VAR HAKEMLERİ: Cüneyt Çakır, Alper Ulusoy

ATİKER KONYASPOR: Serkan, Skubic, Diagne, Uğur, Zuta, Jonsson, Jevtovic, Ömer Ali (Hadziahmetovic 76’), Milosevic, Fofana (Hurtado 90’), Yatabare (Jahovic 73’)

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Luyindama, Donk, Nagatomo, Fernando, Ndiaye (Selçuk 79’), Belhanda (Emre Akbaba 75’), Feghouli, Onyekuru (Mitroglou 75’), Diagne

SARI KARTLAR: Uğur (81’), Fernando (90+1’)

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları