loading
close
SON DAKİKALAR

Atilla Kart, Can Ataklı'nın Yazı İşleri programına konuk oldu

Atilla Kart, Can Ataklı'nın Yazı İşleri programına konuk oldu
Tarih: 31.01.2018 - 18:06
Kategori: Medya

CHP Eski Milletvekili Atilla Kart, Can Ataklı’nın sunduğu Yazı İşleri programına konuk olarak katıldı.

Kart’ın açıklamalarından bazıları şöyle:

“-Kanal İstanbul projesi… Anadolu’yu boşaltıyor göç dalgasına yol açıyor. Türkiye’yi Marmara’ya sıkıştırıyorsun. Kanal İstanbul benzeri projeleri İç Anadolu’ya, Yozgat, Kayseri bölgesine yap, dengeli kalkınmayı sağla.

-Soner Yalçın’ın ‘Saklı Seçilmişler’ kitabı çıktı. Yerli ve milli olmaktan söz edenler baksın, Cargill başta olmak üzere gıda ve tarımın nasıl yok edildiğini, AKP’nin nasıl bağımlılık ilişkileri içinde olduğunu gösteriyor. Mehdi Eker'in hangi dinamiklerle tarım bakanlığı yaptığını, potansiyelin nasıl yok olmasına yol açtığını ortaya koyuyor. Görevden alınan Sami Güçlü çıkıp gerçekleri anlatsana. Konya kamuoyuyla neden paylaşmıyorsun. 

-Siyasi iktidar yolsuzluk yapanları ben görevden alırım, yargılanmalarına yol açmam, başım ağrır, diyor. Savcılık makamları da izliyor.
Yerli ve milli iddiasında olanlar Sultanahmet’in muhteşem siluetini mahvetti. O kuleleri dikenlerden rica ettiler, yapmadı, küstüm konuşmuyorum, dedi. Ricadan öte gidemeyen ilişkilerin varlığını gösterir bu.

-(16 Nisan referandumuna ilişkin AİHM başvurusu) Hak ihlali tespiti kararı verildiği takdirde talan edilen mevzuatın yeniden inşa süreci başlayacak. Uyum yasaları düzenlemesinin, partili cumhurbaşkanlığı statüsünün sona ermesi demektir. Bu kararı sürümcemede bırakacaktır savsaklamak için, bu demokrasi adına muazzam bir referans olacaktır.

-Cumhurbaşkanının ÖSO’yu Kuvayı Milliye üzerinden tarif etmesine pes diyorum. Bu cumhuriyeti, Kuvayı Milliye mücadelesini tahkir etmektir. 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları