loading
close
SON DAKİKALAR

Avanos Belediyesi Koronavirüs tedbirleri kapsamında pazar yerine dezenfeksiyon tüneli kurdu vatandaşların evlerine ücretsiz maske ve dezenfektan dağıtmaya başladı

Avanos Belediyesi Koronavirüs tedbirleri kapsamında pazar yerine dezenfeksiyon tüneli kurdu vatandaşların evlerine ücretsiz maske ve dezenfektan dağıtmaya başladı
Tarih: 17.04.2020 - 17:22
Kategori: Yerel

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş Koronavirüs tedbirleri kapsamında yaptıkları çalışmaları duyururken; "Avanos’taki 7 mahallede 20-65 yaş aralığındaki vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılmak üzere toplam 13 bin adet maske ve dezenfektan dağıtımı yapacağız" dedi.

Avanos Belediyesi Maske ve Dezenfektan Dağıtımına Başladı

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş www.istanbulgercegi.com'a yaptığı açıklamada; "Temizlik ve Çevre Koruma müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler Koronavirüsle mücadele kapsamında Avanoslu vatandaşlarımıza evlerinde ücretsiz maske ve dezenfektan dağıtıyoruz. Avanos Belediyesi Koronavirüsle mücadele çalışmalarını kararlılıkla sürdürecek. Bu kapsamda Avanos’taki 7 mahallede 20-65 yaş aralığındaki vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılmak üzere toplam 13 bin adet maske ve dezenfektan dağıtımı yapacağız" dedi.

Dezenfeksiyon tünelinden geçiş yapmayan vatandaşlar ilçe pazarına giremiyor

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, "Avanos Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan dezenfeksiyon tünelimiz hizmete girdi. Avanos Belediyesi Korona virüs ile mücadele kapsamında, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından belediye iş ocaklarında yapılan dezenfeksiyon tüneli İlçe pazarına girmek isteyen vatandaşların hizmetine sunuldu. Vatandaşlarımız, sosyal mesafe kuralları çerçevesinde dezenfeksiyon tüneline girmek için sıraya girerken geçiş yapmadan önce el dezenfeksiyonu yapılıp daha sonra maske alıp pazara giriş yapıyor. Dezenfeksiyon tünelinden geçiş yapmayan vatandaşlar ilçe pazarına giremiyor" dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları