loading
close
SON DAKİKALAR

AVM Yatırımcıları Derneği: Çevreye duyarlı olmalıyız

AVM Yatırımcıları Derneği: Çevreye duyarlı olmalıyız
Tarih: 06.06.2013 - 15:57
Kategori: Ekonomi

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği bir açıklama yayınlayarak ''çevre ve doğaya uygun projeler yaşayabiliyor'' dedi...

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Belgü, Gezi Parkı direnişi ile başlayan eylemler nedeniyle aşağıdaki açıklamayı yayınladı:

Sektörümüz son yıllarda büyük bir hızla gelişti ve gerek büyük şehirlerde gerekse Anadolu’da şehir ile bütünleşen, halkı tarafından benimsenen, yarattığı istihdam ve pozitif ekonomik gelişmeyle kayıtlı ekonomiye geçişte ve sürdürülmesinde önemli yer alan AVM’ler hayata geçti. Bulunduğu yöreye pozitif değerler kazandıran, çevreci, doğaya saygılı AVM’ler ziyaretçileri tarafından büyük destek görmekte ve biz de sektör olarak bu tarz projeleri destekliyor ve oluşturdukları olumlu atmosferin diğer yatırımcılara örnek olması için öne çıkartmaya çalışıyoruz. Şuna inanıyoruz ki ancak toplumun tüm kesimleri tarafından benimsenen, çevre ve doğaya uygun projeler yaşayabiliyor, benimseniyor ve ticaret hayatında başarılı olabiliyor.

Saygılarımızla...

Radikal

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları