loading
close
SON DAKİKALAR

''Ayakta başlıyor yatakta bitiyor"

''Ayakta başlıyor yatakta bitiyor"
Tarih: 01.11.2012 - 11:45
Kategori: Gündem

Yeşilay Cemiyeti tarafından hakkında soruşturma açılan cemiyetin Mardin Temsilcisi Lütfü Günlüoğlu, sözlerinin arkasında olduğunu açıkladı..

İSTANBUL- Türkiye Yeşilay Cemiyeti Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada, "Türkiye Yeşilay Cemiyeti Mardin Temsilcisi Lütfü Günlüoğlu’nun gazetelere haber konusu olan ’Üniversite kentimize ahlaksızlık getirdi’ şeklindeki açıklaması tamamen kişisel görüşüdür. Yeşilay Cemiyeti Mardin Temsilcisi Günlüoğlu hakkında soruşturma açılmıştır" denildi. "Türkiye Yeşilay Cemiyeti, özgür düşüncenin ve bilimin merkezi olan üniversiteleri faaliyet alanlarının merkezine koymuş bir cemiyettir" ifadesi kullanılan açıklama şunlara da yer verildi:

‘'Soruşturma devam ediyor''

"Yönetim Kurulu üyesi ve yöneticilerinin büyük bir kısmı üniversitelerde ders veren akademisyenlerden oluşan Türkiye Yeşilay Cemiyeti’nin, bu güzide kurumlar hakkında böyle bir düşünce taşıması mümkün değildir. Mardin Temsilcisi Lütfü Günlüoğlu’nun temsilciliğinin feshedilmesi ile ilgili soruşturma devam etmektedir. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır."

‘'İş ayakta başlıyor yatakta sevişmeye gidiyor''

Yeşilay Mardin Şube Başkanı Lütfü Günlüoğlu, bugün de Habertürk Televizyonu’nad katıldığı canlı yayınında yapmış olduğu açıklamaları savundu ve “iş ayakta başlıyor, yatakta sevişmeye gidiyor” dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları