loading
close
SON DAKİKALAR

Aydınevler’de Tapu Sevinci

Aydınevler’de Tapu Sevinci
Tarih: 20.06.2013 - 13:35
Kategori: Yerel

Aydınevler Mahallesi’nin tapu mağduru sakinleri, yıllardır çözülemeyen tapu sorununda mutlu sona kavuşmanın sevincini yaşıyor...

23 Haziran Pazar günü saat 13:00’de Aydınevler Mahallesi Çobanlarderesi Cami’nde Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’in hak sahiplerine tapu takdimi yapacağı törende siz değerli basın mensuplarımızı da aramızda görmekten onur duyarız.

“Halkımın haklı isteklerini çözebilmek adına ekibimle çalışmaktan yılmayacağım”

Dört yüz yirmi yedi tapu sahibinin sorununu çözen Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, halkının haklı istekleri doğrultusunda çözüm üretmeye ve hizmet vermeye devam edeceğini söyledi.

Başkan Zengin, “İki yılı aşkın bir süredir uğraştığımız Aydınevler Mahallemizin tapu sorunu, Belediyemizin üstün çalışmaları sonucunda tamamlanmıştır. Gerek Tapu, Gerek İBB engelleri aşılarak, işlemler hızla bitirilmiş ve Aydınevler’deki insanlarımızın beklediği tapu sorunu çözümlenmiştir. Bu anlamsa insanlarımızın bu arzularını yerine getirdiğim için mutluyum, gururluyum. Aydınevler Mahallesi ikinci etaptaki sabırla tapularını bekleyen insanlarıma hayırlı olsun, müjdeler olsun. Halkının tüm isteklerini yerine getirmeye ant içmiş biri olarak halkımın haklı isteklerini kısa zamanda çözebilmek adına ekibimle çalışmaktan yılmayacağım. Halka yönelik hizmetler üretmeye devam edeceğim.” dedi.


Tarih: 23 Haziran 2013 Pazar

Saat: 13:00

Yer: Çobanlarderesi Cami (yeni adıyla Abdurrahman Gürses Cami)

Aydınevler Mahallesi Uyanık Cad. İdealtepe Sokak No:41

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları