loading
close
SON DAKİKALAR

Aysal açıkladı: Frei, İnler, Farfan, Carlinhos

Aysal açıkladı: Frei, İnler, Farfan, Carlinhos
Tarih: 21.06.2013 - 16:16
Kategori: Spor

Ünal Aysal, transfer çalışmalarından Terim'e kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu...

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal , yarın gerçekleştirilecek Seçimli Genel Kurul Toplantısı öncesi Lig TV canlı yayınında Şansal Büyüka'nın sorularını yanıtladı.

FATİH TERİM 'LE 3 YIL DAHA

Teknik direktör Fatih Terim'le ilgili soru üzerine Aysal, "Hocamızın bir yıllık daha sözleşmesi var. Başarılı olduğu taktirde sözleşmesinin 3 yıl daha uzatılmasına kesin gözüyle bakabilirsiniz. Ciddi bir başarısızlık olursa hoca da gidebilir, ama böyle bir şey olacağını sanmıyorum" dedi.

GÖKHAN İNLER, FREI, FARFAN, CARLINHOS...

Galatasaray Başkanı, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak, "Burak Yılmaz için bize gelen resmi bir teklif yok. Umut Bulut'u takıma kazandırmak istiyoruz. Gökhan İnler ile hoca ilgili. Melo ve Carlinhos transferleri olabilir. Düğmeye bastığımız an transfer biter. Ama elimizdeki kontenjanı iyi kullanmamız lazım. Farfan'la ilgilendiğimiz doğru, bu transferde belli bir mesafe alındı. Başka yabancılar da listemizde. Kerim Frei ile de ilgileniyoruz" ifadelerini kullandı.

AMRABAT KİRALANMAYACAK

Takımda bulunan yabancı futbolcuların geleceğine de açıklık getiren Aysal, "Riera, geçtiğimiz sezon başarılı oldu. Pahalı bir futbolcu, bu kontratı başka yerde bulamaz. Riera'dan daha ekonomik bir futbolcu bulursak alabiliriz, ama 1 yıl daha mukavelesi var ve kalacağını düşünüyorum. Elmander ilk sene çok faydalı oldu, ama geçen yıl talihsiz bir sakatlık yaşadı. kendisine kulüp aramamızın nedeni başka takımların kendisinden faydalanması. Nordin Amrabat ise kiralanmayacak. Sneijder'in ayrılacağını düşünmüyorum. Kamptan sonra çok farklı bir Sneijder izleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

"DEMİRÖREN İLE KAHVE İÇTİK"

Galatasaray Başkanı, TFF'nin 6+0+4 kararına ilişkin, "Federasyonun aldığı yabancı kararı aklın alamayacağı bir karar. Tribünde oturtacağımız futbolcuya para veremeyiz. Hiçbir kulüp bu kadar zengin değil. Avrupa'da böyle bir şey yok. Yıldırım Demirören ile dün kahve içtik. Bilgi kirliliği var. Başkan 'Geçen sene Kulüpler Birliği bana geldi, ricacı oldu' dedi. İnanmamak mümkün değil. Refik Arkan'a sordum. 'Ben böyle bir şey hatırlamıyorum' dedi. Başkana 'Böyle şeyleri yazılı belgeyle yapalım' dedim. Bütün kulüpler TFF'ye başvurdu. 'Böyle bir şeyi yürütemeyiz' dediler" şeklinde konuştu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları