loading
close
SON DAKİKALAR

Aytemiz Alanyaspor 1-0 Fenerbahçe

Aytemiz Alanyaspor 1-0 Fenerbahçe
Tarih: 22.04.2019 - 09:25
Kategori: Spor

Fenerbahçe, Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a 1-0 mağlup oldu.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 29. hafta maçında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaştı.

Bahçeşehir Okulları Stadı’nda  oynanan müsabaka ev sahibi takımın 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçın tek golü 57. dakikada Efecan’dan geldi.

ERSUN YANAL: HİÇBİR MAZERETİMİZ YOK

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bu kadar yumuşak ve rakibi rahatlatan bir oyun oynarsanız bu sonuca mahkum olursunuz. Bu, hepimizin aldığı sonuç. Sadece oyuncularımızın değil biz ekip olarak bu sonucu yaşadık. Ben geldiğim günden bu yana sert oynamak; bu konuda rakiplere alan vermemek, rakiplerin baskısını kırmak ve bu baskıyı oluşturmak için gelişmeye çalıştık. Bugün gördüğüm kadarıyla bunu yapmamızın oldukça zor olduğunu ve bu kırılganlığı rakipler bize yaptığında aşamadığımızı gördük. Şimdi bir tablo var. Çok hızlı bir şekilde bu tablonun içinden çıkıp önümüzdeki birkaç maçı bitirip sezon sonunu getirmek durumundayız. Hiçbir oyuncunun da bizlerin de bir mazereti yok ki biz de bunu bu akşam alınan sonuçtan sonra hızlı bir şekilde değerlendirip olması gereken yere taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”

Hakemler: Suat Arslanboğa, Serkan Ok, İsmail Şencan

Aytemiz Alanyaspor: Haydar Yılmaz, Baiano, Caulker, Welinton, Nsakala, Sackey, Ozan Tufan, Efecan Karaca (Dk. 90+4 Hasan Ayaroğlu), Villafanez (Dk. 90+1 Taha Yalçıner), Campos (Dk. 90+2 Junior Fernandes), Cisse

Fenerbahçe: Harun Tekin, Isla, Skrtel, Serdar Aziz (Dk. 46 Sadık Çiftpınar), İsmail Köybaşı (Dk. 60 Frey), Mehmet Topal, Tolgay Arslan (Dk. 69 Zajc), Dirar, Eljif Elmas, Valbuena, Ayew.

Gol: Dk. 57 Efecan Karaca (Aytemiz Alanyaspor)

Sarı kart: Dk. 37 İsmail Köybaşı (Fenerbahçe)

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları